Назад
Візит до дітей в Ладижинський будинок інтернат

Наша команда відвідали дітей у Ладижинський дитячий будинок-інтернат, передали одяг, засоби гігієни та іграшки. Чудово провели час, поспілкувались, та звісно ж зарядились позитивними емоціями від діток!

Інтернат знаходиться в лісовій зоні в 7 км від маленького містечка Ладижин, поблизу річки. Наразі у закладі проживають 126 дітей з порушеннями фізичного, інтелектуального розвитку та психічними розладами, з них 14 дітей-інвалідів та 112 молодь з інвалідністю.

Є діти, які вміють лише посміхатися, обійматися і радіти життю. І це-найцінніше.

Це діти з обмеженими можливостями, які страждають порушеннями фізичного та психічного розвитку. Більшість з них невиліковні, але їх здатності радіти життю варто повчитися, мабуть, кожному з нас. Добрі і відкриті, діти живуть однією сім’єю, піклуються і допомагають один одному. Вони завжди раді новим знайомствам і з нетерпінням чекають гостей.

Діти живуть зараз, і неможливо відкласти їхнє життя на потім, чекаючи, що коли-небудь стане краще. Вже зараз вони хочуть бути потрібними, хочуть, щоб про них знали, хочуть бути частиною суспільства. Ладижинський інтернат має необхідні умови для життя таких діток, чуйних та дбайливих вихователів, але вони потребують нашої підтримки

Із гострих потреб на сьогодні:

1. електрокардіограф
2. електровідсос
3. рециркулятор бактерицидний
4. ємність для дезинфекції
5. кондиціонер в кімнату, де зберігаються ліки
6. машинка для стрижки
7. ємність для води (пластикова тара на 15 тонн)
8. насос скважений
Лікарі, а саме: Стоматологи, узісти, бажано із переносним обладнанням.

Із того, що постійно необхідно: побутова хімія (дезодоранти, мило, шампуні, порошок для прання, тощо), багаторазові пелюшки.

Діти в черговий раз піднесли нам важливий життєвий урок – радіти кожній хвилині і бути вдячними за все, що маємо!

Давайте разом робити цей світ кращим та добрішим!

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати