Назад
В Україні стартував Новорічний #МарафонДобра

15 грудня 2018 року в Україні стартував Новорічний #МарафонДобра. Благодійна ініціатива Асоціації CHILD.UA об’єднала зірок українського шоу-бізнесу, меценатів, благодійників та волонтерів навколо доброї мети – подарувати справжнє свято дітям, позбавленим батьківського піклування.

Масштабний старт #МарафонДобра у столичному ТРЦ «LAVINA» підтримали відомі зірки української естради: Тетяна Піскарьова, Мята, Лавіка, Андріс Капіньш та TODES Kyiv, гурт «Клей Угрюмого», Open Kids, EDGAR & EMMA, Вероніка Коваленко, NIKITA LOMAKIN, Ніно Басилая, Ангеліна Тереннікова, Анна Воронова, Paradiz, вокальна студія «Елегія» та інші. Ведучими заходу стали Андрій Чорновол, Марія Виноградова та Олександр Расказов. Зірковим концертом та власним прикладом відомі виконавці долучились до збору подарунків дітям.

Близько тисячі відвідувачів торгово-розважального центру в цей день підтримали благодійну ініціативу – придбали та передали волонтерам CHILD.UA подарунки для дітей, позбавлених батьківської турботи. А наймолодші учасники заходу взяли участь у створенні найбільшої в країні розмальовки. Представники Книги Рекордів України зафіксували новий рекорд – 61  кв.м.  справжнього витвору мистецтва – найбільшої в Україні розмальовки.

Організатори дякують всім артистам та волонтерам, які приєднались до проекту, а також партнерам заходу: ТРЦ «LAVINA», Парк розваг Galaxy, мережа техніки та електроніки «АЛЛО», «Будинок іграшок», «Акварель», HitCaSe, Galaxy Bar, Корпорація «Біосфера», Посольство ОАЕ в Україні.

В рамках заходу діти з дитячих будинків та центрів опіки мали змогу відвідати Парк розваг Galaxy, мали смачний обід від Galaxy bar, і звичайно ж отримали подарунки від Асоціації  Child.ua, Посольства ОАЕ в Україні та копанії Hit case. 

«Ми ініціювали «Новорічний #МарафонДобра», аби зібрати якомога більше подарунків для дітей, які не можуть зустріти свята із батьками, отримати належного піклування, уваги та турботи. Аби вони по-справжньому відчули чарівність різдвяних свят, ми закликали об’єднатись всіх небайдужих людей. І сьогодні до нас приєдналось чимало благодійників та волонтерів. Разом ми хочемо подарувати дітям відчуття щастя, доторкнутися до маленьких сердечок, запалити усмішки на їх обличчах», – зазначила Президент Асоціації CHILD.UA Євгенія Тимошенко.

Довідково

Асоціація CHILD.UA, на чолі з Євгенією Тимошенко, об’єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації, які допомагають дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах. Програми організації щорічно охоплюють понад 6000 дітей. Асоціація співпрацює з 80 інтернатними закладами по всій країні. Волонтери організації працюють понад 20 років, за цей час допомогою охоплено близько 100 000 дітей.

 Новорічний #МарафонДобра CHILD.UA об’єднує всіх небайдужих навколо доброї мети – подарувати дітям соціально незахищених категорій справжнє свято. Загалом, в рамках #МарафонДобра відбудеться понад 10 благодійних заходів, що охоплять близько 3000 дітей соціально незахищених категорій.

IMG_3618  IMG_3927

IMG_4861  IMG_4656

IMG_3696  IMG_4311

IMG_4316  IMG_4290  IMG_4481

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати