Назад
В День Святого Миколая новорічний #МарафонДобра відвідав Ладижинський будинок-інтернат

19 грудня команда Асоціація “Child.ua” приїхала до дітей Ладижинського будинку-інтернату і привітала зі Святом. Звичайно ми привезли подарунки, солодощі, іграшки, теплі пледи, рукавички, шкарпетки, засоби особистої гігієни, памперси, вологі серветки, тканину, пелюшки, розважальну програму та гарний настрій.

Дякуємо нашим дорогим партнерам, всім, хто надсилав кошти на подарунки дітям, передавав солодощі, іграшки, промтовари:

Premier Hotels and Resorts, Будинок іграшок, Yarych, магазин Paletto, Меліхова Тетяна Іванівна, Ксения Грицюк, Наталья Табачник (Natalya Tabachnik)

Окрема дяка нашим артистам-чарівникам: Алёна Ковалёнок та Ваталій Коутигин. Ви подарували дітям незабутні емоції. Багато смішили дітей, грали, співали, танцювали з ними, робили різних звірів з повітряний кульок🎈. Діти були просто в захваті, їм дуже цього бракує. Дітлахи навіть не хотіли відпускати нашу команду подарували нам малюнки та листівки з привітаннями новорічних свят.

Ми щасливі від того, що маємо змогу бути краплинкою добра в цьому великому світі. У Святому Письмі говориться: «…Блаженіше давати, ніж брати». Тож ми щасливі від того, що маємо з чого давати. Бажаємо кожному в новому році любити❤️, дарувати добро, шанувати один одного і робити цей світ добрішим!

Наша команда кожного місяця відвідує діток в Ладижинському інтернаті, тож запрошуємо всіх небайдужіх приєднуватись до поїздок та дарувати дітям час, любов❤️🥰 та увагу.
Якщо ви бажаєта поїхати з нами, пишіть у приват або телефонуйте на моб.: 0504182825

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати