Назад
У Міжнародний день людей з інвалідністью статував Марафон Добра 2019.

Асоціація “Child.ua” на чолі Євгенією Тимошенко відкрила #МарафонДобра музикотерапією Музика, що зцілює🎹 . Відомий композитор, піаніст-віртуоз Евгений Хмара (Evgeny Khmara) грав для людей з інвалідністью. Такий захід Асоціація CHILD.UA разом з музикантом організовує вже вп’яте за підтримки UAE Embassy in Kyiv, Ukraine.

“Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до вирішення проблем людей з інвалідністью”, – розповіла генеральна директорка Асоціації CHILD.UA Ирина Волгина (Iryna Volgina).

“Для мене велика честь бути сьогодні з вами і зробити свій маленький внесок в цю велику подію. Від імені посольства Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні та благодійної організації “Заїда” ми б хотіли висловити нашу велику подяку Асоціації CHILD.UA та всім, хто має відношення до організації сьогоднішньої події, за їх сили та внесок. Для нас велика честь бути частиною такого заходу”, – зазначила дружина Й.В. Надзвичайного і Поважного Посла UAE Embassy in Kyiv, Ukraine.

Сам музикант зазначає, що почав вивчати питання музики, як терапії після тисячі листів від людей, які професійно вивчають дітей з інвалідністю. Виявилося, що музика Євгена добре на них впиває, тому запропонував Асоціації CHILD.UA започаткувати сеанси музичної терапії в Україні.

“Мені важливо, щоб слухачі змістили свою увагу з моєї особи на музику. Я лише ретранслятор, який пропускає сигнали зі Всесвіту через свою душу і виводить їх на чорно-білі клавіші. Для мене надважливо бути сьогодні з цими дітьми”, – розповів Євген Хмара.

Благодійний концерт Євгена став своєрідним сеансом музикотерапії. Глядачі відчули на собі магічний вплив музики, адже саме музикою можна регулювати свій душевний стан та навить зцілювати фізичні недуги.

Щиро дякуємо UAE Embassy in Kyiv, Ukraine за смачні та корисні подарунки🎁 для людей з інвалідністю❤️

Захід відбувався у Київський Палац дітей та юнацтва.
Концерт розпочав вже традиційний #МарафонДобра Асоціації CHILD.UA – низку передноворічних святкових заходів для дітей, які опинилися у складних життєвих оставинах.

Серед основних заходів у межах #МарафонДобра2019:

07 грудня – 11:00-13:00 перший майстер-клас з великого тенісу трикратного чемпіона Болгарії Vasko Mladenov для дітей з аутизмом.

16-17 грудня – Новорічні розваги для 150 дітей у Трц Лавина , Galaxy Парк.

18 грудня – «Тихі» сеанси для 100 дітей з аутизмом.

19-20 грудня – «Новорічні пригоди» кукольна вистава у Київський театр ляльок на лівому березі Дніпра.

22 грудня 19:30 – Благодійний концерт «Папа Андріс» для 100 дітей, ЦКМ НАУ (пр-т. Космонтавта Комарова, 1).

Від імені Асоціації CHILD.UA ми щиро дякуємо всім партнерам, а також волонтерам – хто приєднався до благодійної акції #музикащозцілює: LoraShen, In Jazz Studio, YAMAHA, а також всім волонтерам: @Алина Валуйская, Елена Корнелюк, Анастасия Дубовик, Мария Мазоха, Maria Krinitcyna, Служение Девора (Sluzhenie Devora), @Максим Пилипчук❤️

Дякуємо за яскраві фото📸 на згадку @Afina Haya та @Евгений Воронцов (Evgeniy Vorontsov)

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати