Назад
Творити добро – просто!

1 листопада Ладижинському дитячому будинку-інтернату виповнилось 25 років.
Команда Асоціації «CHILD.UA» на чолі з Євгенією Тимошенко приїхала привітати вихованців, директора та колектив закладу з Ювілеєм.

Діти були в захваті від нової зустрічі з улюбленими волонтерами та чудово провели час. Веселі жарти, пісні, ігри та смішні фото наповнили атмосферу закладу позитивом. Адже дітям з інвалідністю, які проживають в інтернатних закладах часто не вистачає спілкування, яскравих емоцій та теплих обіймів.

Звісно на будь-який День народження не можна приходити без подарунків! Тому Асоціація «CHILD.UA» привезли гуманітарну допомогу у вигляді: побутової хімії, іграшок, солодощів, засобів гігієни, зимового одягу, машинки для стрижки та інших важливих речей.
Про цих дітей нікому більше потурбуватись, за них має подбати держава і небайдужі люди.

Тож Дякуємо партнерам, а саме:
компанія Oriflame, магазин Poletto, Biosphere Corporation, Белла-Трейд, печево Yarych, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій та побажань!

Наближуються новорічні свята і ми всі чекаємо на дива, особливо цього чекають діти, які позбавлені батьківської уваги та турботи. В наших силах зробити маленьке диво!

Діткам потрібні:

* Шкарпетки чоловічі/жіночі різних розмірів

* Дезодоранти

* Теплий одяг

* Засоби гігієни

* Іграшки

* Памперси дорослі

* Побутова хімія

* Фрукти

* Вологі серветки

* Пелюшки

З нетерпінням чекаємо наступного візиту до наших друзів!

Якщо ви бажаєте приєднатися до нашої команди та допомогти дітям, телефонуйте 0504182825

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати