Назад
Тренінг “Перукарські послуги для дітей з розладами аутистичного спектра”

✅ Перукарні можуть стати інклюзивними завдяки спеціальному навчанню!

✅ Під час тренінгу професіонали поділяться своїм досвідом, як знаходити підходи та надавати послугу без стресу.

✅ Дата та час тренінгу: 3 лютого 2021 з 10:00 до 17:00

✅ Приймає: Premier Hotel Rus вул.Госпітальна, 4, м. Київ.

✅ Спікери:
👉 Тетяна Гармідер, майстриня-перукарка з 18-річним стажем, адміністраторка салону, практична психологиня, керівниця ГО “Особливе життя “, мама дитини з аутизмом.

👉 Тетяна Скрипник, професорка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка, докторка психологічних наук, Голова Ради ГО «Системна допомога дітям з аутизмом «Маленький принц».

✅ Для чого це потрібно?

👉 Щоб отримати нових клієнтів з аутизмом, а це + 2% щомісяця.

👉 Щоб стати соціально-відповідальним бізнесом та завоювати лояльність існуючих клієнтів, адже 68% покупців повторно купують товар чи послугу, якщо компанія має соціальні ініціативи.

👉 Щоб розвивати наше суспільство, відповідати європейським стандартам і робити так, щоб абсолютно кожна людина могла отримати послуги і при цьому, щоб було зручно і комфортно.

👉 Щоб люди з аутизмом стали нарешті видимими!

✅ Приємний бонус для перукарень, які стануть дружні до #AFS та пройдут навчання, – спеціальне сенсорне обладнання, сертифікат дружньої до аутизму компанії, а також розміщення на спеціалізованій інтерактивній карті “Autism Friendly Space”, за посиланням на сайті: autism.ua

✅ Проект реалізується завдяки фінансовій підтримці Zagoriy Foundation.

✅ Партнери: Мережа готелів Premier Hotel end Resorts, PR-просування Trembita PR Agency

✅ Увага! Група на 03.02.2021 вже набрана. Але це не останній тренінг. Якщо ви зацікавлені в такому навчанні, звертайтеся за номером📲 +38(050) 418 2825

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати