Назад
“Шкільний портфель” отримали 500 учнів молодших класів

7 вересня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся благодійний проект «Шкільний портфель» для дітей соціально незахищених категорій. Вже шостий рік поспіль проект реалізує Асоціація CHILD.UA з метою допомогти забезпечити шкільним приладдям дітей, чиїм батькам з фінансових причин складно зібрати дитину до школи самотужки.

Цього року, у партнерстві з Благодійною Організацією Мухаммада Бін Рашида Аль Мактума та за підтримки посольства Об’єднаних Арабських Еміратів-Київ, 500 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей отримали шкільні портфелі та канцелярські набори.

«Проект «Шкільний портфель» ми проводимо щорічно для діточок початкової школи. Цього року акція стала міжнародною завдяки допомозі Посольства Об’єднаних Арабських Еміратів. Вони відгукнулися і повністю забезпечили портфелями 500 школярів», – зазначила президент Асоціації Child.ua Євгенія Тимошенко.

Урочистий концерт з нагоди початку нового навчального року зібрав майже 1000 глядачів. Дітей та їх батьків привітали найкращі колективи Київського Палацу дітей та юнацтва. По закінченню благодійного заходу кожен школяр, окрім святкового настрою, отримав корисний подарунок – новенький портфель з кольоровими олівцями, ручками, лінійками, альбомами для малювання та іншим канцелярським приладдям. А токож цікаві книжки від видавництва «Веселка».

«Як представник Посольства Об’єднаних Арабських  Еміратів в Україні я хотів би побажати дітям продуктивного навчального року та успіхів у майбутньому. Ми раді, що реалізація цього спільного проекту була успішною та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю», – зазначив Тимчасовий Повірений у справах ОАЕ в Україні Пан Абдулла Аль-Сувейді.

Довідка:

Посольство Обєднаних Арабських Еміратів в Україні вже більше року направляє допомогу від Еміратських Благодійних організацій таких як “Благодійна Організація Мухаммада Бін Рашида Аль Мактума”, “Благодійний Будинок Шарджа”, “Червоний Півмісяць” і ряду інших для підтримки малозабезпечених сімей, в тому числі проведено понад 20 акцій з роздачі Шкільних Рюкзаків дітям, які  потребують допомоги.

Проект «Шкільний портфель» розпочато Асоціацією CHILD.UA у 2013 році. В рамках проекту щороку сотні дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, отримують до нового навчального року шкільні портфелі та набори канцелярського приладдя.

Асоціація CHILD.UA – об’єднання міжнародних та всеукраїнських громадських організацій, які допомагають дітям соціально незахищених категорій. Програми організації щорічно охоплюють понад 6 000 дітей. Асоціація співпрацює з 80 інтернатними закладами по всій країні. Волонтери організації працюють понад 20 років, за цей час допомогою охоплено близько 100 000 дітей. Детальніше www.iasp.org.ua

DSC_9324 DSC_9234 DSC_9249

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати