Назад
Перша Міжнародна практична конференція з аутизму

8-9 листопада Асоціація CHILD.UA підтримала Першу Міжнародну практичну конференцію з аутизму, яка подарувала зустрічі зі спікерами з різних куточків світу. Серед них: @Stephen Mark Shore, @Inna V Olshansky, @Bill Peters, @Ira Sergiyenko, @Igor Martsenkovsky, @Игорь Шпицберг, @Дзюба Наталья, @Stephen Edelson, @Ibrahim Acar, @Евгений Хмара (Evgeny Khmara), @Евгения Паничевская, @Христина Федочинська та інші.

В конференції брали участь більше 240 фахівців та батьків з різних регіонів України.

Від Асоціації “CHILD.UA”, партнера #IPACUkraine2019, працював інформаційний столик,

де ми презентували наші проекти:
програму “Autism Friendly Space”, тренінги для сфер обслуговування, освіти, соціальної сфери; демонстрували посібник “Перші 100 днів для родин” та допомагали безкоштовно його завантажувати на телефони за посиланням: http://bit.do/e4nTc.

У нас з’явилося багато запитів на тренінги по створенню дружньої громади для людей з аутизмом. Вибудуємо графік та продовжимо навчати на цю важливу тему. Центри реабілітації та інформаційно-ресурсні центри виявили неаби-яку цікавість до посібника та потребують його в роботі з батьками. Запрошуємо всіх бажаючих підтримати проведення тренінгів та розповсюдження посібника в друкованому вигляді за посиланням https://child.ua/donate/ Призначення платежу: добровільний внесок

Щиро дякуємо нашому волонтеру Олена Балабан за допомогу.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати