Назад
Новорічний #МарафонДобра стартує у прифронтовій зоні України

На Сході України розпочинається друга частина Новорічного #МарафонуДобра. В рамках всеукраїнського благодійного заходу понад 1500 дітей з прифронтової зони Донбасу побачать святковий мюзикл  «Новорічний калейдоскоп». Учасниками мюзиклу є вихованці ЗОШ №8 м.Торецк та переможці фестивалю «Назустріч мрії», а також  артисти:

Роман Солоненко (гурт Клей Угрюмого),

Оксамита,

Юрій Лук’яненко (Годо),

Андріс Капиньш.

#МарафонДобра відбудеться у Луганській та Донецькій областях: м.Щастя, смт. Новоайдар, с. Опитне, м.Торецьк.

Нагадаємо, що Новорічний #Марафон Добра стартував 15 грудня 2018 року у м.Києві, ТРЦ “Lavina Mall”, де відбувся благодійний концерт зірок української естради та фіксація Рекорду України. Юні відвідувачі заходу разом з художниками створили найбільшу в Україні розмальовку, розміром понад 50 квадратних метрів. Новорічний Марафон Добра CHILD.UA об’єднує всіх небайдужих навколо доброї мети ━ подарувати дітям соціально незахищених категорій справжнє свято.

Асоціація CHILD.UA на чолі з Євгенією Тимошенко об’єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації з метою допомоги дітям, що опинилися у важких життєвих обставинах, надаючи їм можливості та навички для кращого майбутнього. Щороку CHILD.UA проводить близько 30 благодійних заходів та допомагає 3000 дітей. Організація займається соціалізацією та психологічною реабілітацією дітей, надає благодійну допомогу, допомагає їм культурно та творчо розвиватися.

Детальніше: www.child.ua

https://www.facebook.com/association.child.ua/

https://instagram.com/a.childua

Контакти: +38(044) 428 57 18, моб.: 050 418 28 25

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати