Назад
Новорічні пригоди в Galaxy Park та Massimo Gelarty.

17 грудня, в рамках Марафону Добра Асоціація «Child.ua» в партнерстві з Massimo Gelarty провели благодійні майстер-класи морозива🍨для дітей👧👦 позбавлених батьківського піклування.

 

Під час майстер-класу діти не просто потрапили у справжню лабораторію джелатер’є Massimo Gelarty, а й спробували себе у ролі його помічників! Дізналися секрети приготування натурального та найсмачнішого морозива! Змішували натуральні інгредієнти, а потім заморожували все це рідким азотом. Шейкер огортався туманом — і починалась справжня магія!

Діти готували морозиво з нуля: з яєць, молока і вершків. І все, що приготували, з’їли, а рецепт забрали з собою :).

 

На цьому наші пригоди не закінчились. Понад 200 діточок, в рамках Марафону Добра, ще мали можливість розважатися в Galaxy Park.

Все почалося з солодких новорічних подаруночків від Lavina Mall, повітряних кульок, яскравої фото-зони, актакціонів та віртуальноїх реальності.

Щиро дякуємо керівництво парку Парк розваг “Galaxy” за підтримку Марафону Добра, за щирість та відкритість до благодійності! А також спасибі нашим партнерам Джеларті за підтримку Марафону Добра! Морозиво Массімо Джеларті — це справжня лабораторія фантазії, де кожна дитина відчуває себе маленьким чарівником!🤩

 

Від душі дякуємо Galaxy Park за чудову можливість для дітей відвідати парк розваг та за яскраві емоції.

Приємним бонусом від Lavina Mall були солодкі новорічні подарунки🎁для маленьких кулінарів.

 

Спасибі фотографу Костянтину Крупському, який зберіг найцікавіші моменти для кожного з нас!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати