Назад
Криза – це можливість!

Web-семінар “Академія батьків” буде проходити online, через програму ZOOM.

Заохочуємо людей залишатися вдома і не поширювати коронавірус! Тож в період карантину Асоціація “Child.ua” переходть на online роботу.

В цей нелегкий час для всього світу ми продовжуємо підтримувати батьків, які виховують дітей з аутизмом та з іншими ментальними особливостями.

Хочете розвиватись, а заняття з дитиною забирають багато часу?

Як почати працювати, коли розвиток дитини є пріоритетом та ви не можете працювати за стандартним графіком?

Асоціація “Child.ua”  запрошує родини, які виховують дітей з аутизмом та з іншими особливостями розвитку на web-семінар, який буде проходити oneline з 11-15 квітня 2020 р.

Академія батьків – це платформа, де батьки зможуть безкоштовно отримати практичні знання для додаткового/основного заробітку, отримати консультації.

Головна мета – натхнення батьків для подальшого розвитку і надання інструментів для роботи в різних сферах діяльності.

Спікери семінару – батьки, які досягли певного успіху в бізнесі, а також професіонали в різних сферах діяльності, а саме:

 

☑️ 11.04 о 18:00 «Перші кроки до дистанційної роботи. Скільки реально заробляти через інтернет?». Людмила Примакова.

☑️ 12.02 о 18:00 «Вільний графік плюс високий дохід: де шукати і що робити. Можливості кар’єри в страховому бізнесі». Борис Левченко.

☑️ 13.04 о 18:00 «PR, Marketing, SMM». Анна Носок (Anna Nosok).

☑️ 14.04 о 18:00 «Способи заробітку в інтернеті, робота за допомогою соціальної мережі facebook». Татьяна Кобзарь.

☑️ 15.04 о 18:00 «Можливості з компанією  Oriflame Ukraine. Валентина Танеева.

 

 

Увага! Кількість місць обмежена програмою ZOOM, тож поспішайте зареєструватся!

Реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/QFhrtREviSSmvFmm8

До зустрічі на web-семінарі!❤️

 

✳️ Довідка

До Всесвітнього дня інформування про аутизм Асоціація CHILD.UA організовує низку заходів online в рамках програми Autism Friendly Space, в тому числі – web-семінар «Академія батьків».

Програма Autism Friendly Space спрямована на підвищення обізнаності з питань аутизму та формування культури толерантного ставлення до людей з розладами аутистичного спектра (РАС).

В Україні існує проблема раннього виявлення та втручання, бракує досвіду, спеціалістів та інформації на всіх етапах подолання проблем у житті людей з особливостями психофізичного розвитку. Через це багато дітей та дорослих можуть стати не пристосованими до життя.

Крім того, в Україні майже не існує закладів, комфортних для людей з розладами аутистичного спектра. Багато сімей з дітьми змушені відмовлятися від відвідування громадських місць, що врешті призводить до ізоляції всієї родини. Батьки більшість часу займаются розвитком дитини та не можуть працювати за стандартним графіком.

Асоціація CHILD.UA, разом з іншими громадськими організаціями в Україні, працюють над створенням механізмів системного розв’язання цих проблем. Реалізуючи спільні проєкти, ми сприяємо захисту прав дітей та молоді з аутизмом, їх соціальній адаптації та інтеграції в суспільство.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати