Назад
Фестиваль “Назустріч мрії” в Одесі зібрав рекордну кількість глядачів

21 липня в Одесі пройшов гала-концерт XII Міжнародного благодійного фестивалю «Назустріч мрії», зібравши в цьому році рекордну кількість глядачів. Кілька тисяч одеситів і гостей міста прийшли підтримати талановитих дітей на сцені літнього театру морвокзалу. Володарем Гран-При конкурсу «Назустріч мрії – 2018» став Народний художній ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні «РИТМ».

В останні роки фестиваль став справжньою школою творчої майстерності для обдарованих дітей з усієї країни і путівкою в життя для багатьох його учасників. У цьому році фестиваль змінив формат на творчий табір, ставши проектом системної підтримки талановитих дітей з непростою долею. У таборі проходить конкурсний відбір фестивалю, переможці якого потрапляють на гала-концерт, де виступають разом із улюбленими зірками естради, їх кумирами. На великій сцені разом з учасниками фестивалю виступили такі відомі виконавці як Тіна Кароль, Лавіка, Юрій Годо, Євген Хмара, Тетяна Піскарьова, Марта Адамчук, М’ята та «Клей Угрюмого». Ведучими гала-концерту були Міла Єремєєва та Артем Гагарін. До складу професійного журі конкурсу також увійшли Анна Клюшниченко, Інга Селіна та Юрій Мілентій.

Список переможців XII фестивалю “Назустріч мріїї”, 2018

Асоціація CHILD.UA дякує команді журі та тьюторів проекту за волонтерську допомогу та всім партнерам фестивалю за підтримку талановитих дітей України:

СпонсориАТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», Китайська Народна Республіка.

Партнери: Premier Hotels&Resorts, Благодійний фонд «Святість материнства», агенція нерухомості «Атланта», Група компаній АВТОМАСТЕР, Автошкола Копліон, Кока-Кола Беверіджиз Україна, Одеська Кіностудія, а також Школи макіяжу Катерини Наточіної, Наталії Гладкої та Оксани Галети. Окрема вдячність компанії «Эм.Ай.Кей.» за професійне обладнання для кіновиробництва.

Інформаційні партнери: ТРК «Южная волна», ефірний телеканал KRATU, інтернет-телебачення INTV та UKRLIFE.TV

Інтернетпартнер: ДАТАГРУПП.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати