Назад
Другу зміну #GalaxyCamp 2019 розпочато!

9 серпня поблизу Мукачево стартувала друга літня зміна табору GalaxyCamp, організованого Асоціацією child.ua

Сто дітлахів з різних куточків України вже потроху пакують валізи і збираються у дивовижну міжгалактичну подорож.

Діти з прифронтової зони на Сході України, з київських родин, які потрапили у складні життєві обставини та переможці цьогорічного фестивалю «Назустріч Мрії» підкорюватимуть планети Galaxy Camp.

У таборі діти, які не мають достатньо можливостей для свого творчого розвитку, можуть проявити себе на повну, поспілкуватися з однолітками, порадитися з менторами та психологом і, звичайно, насолодитися свіжими гірським повітрям.

Саме сукупність усіх цих факторів і сприяє соціалізації та психологічній реабілітації дітей, які мають певні внутрішні бар’єри.

“Відчути себе у безпеці, пережити всі радощі дитинства, насолодитися літом, відпочинком, спілкуванням з друзями – цих простих речей часом так бракує сучасним дітям. І вже другий рік поспіль під час зимових та літніх канікул ми проводимо табори GALAXY CAMP. Тут діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримують водночас прості й такі недосяжні для них – гори, походи, екскурсії, відпочинок, друзів, творчий розвиток, плавання в басейні, вечірні посиденьки з танцями та гітарою. Я знаю – після зміни в GALAXY CAMP діти повертаються окриленими, з бажаннями, цілями, знаннями та позитивними емоціями” – зазначає Президент Асоціації CHILD.UA Євгенія Тимошенко.

Під час зміни з дітлахами індивідуально працює психолог, а колонізувати планети допомагають наставники, які є випускниками програми навчання для роботи у дитячих таборах Асоціації Child.ua – «Школи менторів». #GalaxyCamp – унікальний табір, адже окрім звичного оздоровлення, діти також отримують психологічну та соціальну реабілітацію.

Для довідки:
#GalaxyCamp – перший в Україні інклюзивний творчий табір, де застосовуються інноваційні методики соціальної та психологічної реабілітації дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Творчий табір спрямований на індивідуальну роботу з кожним вихованцем та групову терапію для дітей різних вікових категорій.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати