Назад
Кіносеанс для дітей з аутизмом

Квітень традиційно вважається місяцем поширення інформації про аутизм. Аби підтримати дітей з аутизмом, напередодні Великодніх свят Асоціація організувала спеціальний «тихий» кіносеанс для людей, які мають розлади аутистичного спектра (РАС).

 

 

Понад 100 дітей з РАС переглянули мультфільм «Комашки» у кінотеатрі «Оскар» Smart Plaza, у спеціальному форматі: з приглушеними звуковими та світловими ефектами.
Захід став частиною тематичного марафону AUTІSM FRIENDLY SPACE, який Асоціація започаткувала саме до 2 квітня – Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм.
Окрім того, завдяки нашому партнеру Табачник Наталії, дітки та їх батьки отримали смачні та корисні пасочки.

 

Президент Асоціації CHILD.UA Євгенія Тимошенко зазначила:
“Великодні свята – це наповнені світлом та радістю дні, тому особливо важливо дарувати приємні емоції людям, які мають аутизм. Ми продовжуємо наш тематичний марафон AUTІSM FRIENDLY SPACE, який має на меті змінити ставлення суспільства до людей з аутизмом. Ми поступово налагоджуємо зв’язки з кінотеатрами, супермаркетами, торговими та розважальними центрами. Запрошуємо співробітників таких закладів пройти наші тренінги – щоб вони були готові толерантно реагувати та допомагати людям з аутизмом”.

 

Протягом місяця команда волонтерів Асоціації вела активну інформаційну роботу серед персоналу торгово-розважальних центрів, місць дозвілля та відпочинку з метою створення в Україні середовища, дружнього до людей з аутизмом.

 

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати