Назад
Асоціація Child.ua провела благодійну акцію до 1 вересня

Асоціація Child.ua на чолі з Євгенією Тимошенко провела щорічну благодійну акцію «Шкільний портфель» для 600 дітей.

Напередодні Дня знань у київському палаці дітей та юнацтва відбувся щорічний захід Асоціації Child.ua – «Шкільний портфель». Основною його метою є допомога дітям з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах та не мають фінансової спроможності для забезпечення дітей необхідним для навчання приладдям.

Цього року 600 дітей відвідали святковий концерт та отримали шкільні портфелі з корисними канцелярськими предметами. Артистами святкового концерту стали вихованці київського палацу дітей та юнацтва, які продемонстрували свої таланти та творчі навички.

«Період напередодні нового навчального року завжди наповнений приємними клопотами та хвилюючими шкільними зборами. Та, на жаль, далеко не всі родини мають фінансові можливості, аби забезпечити дітей бодай найнеобхіднішими речами. Дати дітлахам відчути радість перших шкільних днів, незалежно від матеріального та соціального статусів їхніх родин – ось головна мета нашої акції. Вже шостий рік поспіль ми проводимо такий захід і щоразу  залучаємо дедалі більше дітей», – зазначила президент Асоціації Сhild.ua Євгенія Тимошенко.

Акція «Шкільний портфель» для дітей молодшого та середнього шкільного віку вже вдруге проводиться  у партнерстві Благодійною Організацією Мухаммада Бін Рашида аль Мактума та за підтримки Посольства ОАЕ в Україні.

«Ми у посольстві ОАЕ завжди намагаємося знайти можливості «віддати данину суспільству» в Україні, і допомога дітям з соціально незахищених категорій – це своєрідний пріоритет нашої діяльності. Вже не вперше ми долучаємося до подібних заходів, і саме партнерство є визначним елементом їх реалізації», – зазначив повірений у справах ОАЕ в Україні Абдулла Аль-Сувейді.

Асоціація CHILD.UA на чолі з Євгенією Тимошенко об’єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації з метою допомоги дітям, що опинилися у важких життєвих обставинах, надаючи їм можливості та навички для кращого майбутнього. Щороку CHILD.UA проводить близько 30 благодійних заходів та допомагає 3000 дітей. Організація займається соціалізацією та психологічною реабілітацією дітей, надає благодійну допомогу, допомагає їм культурно та творчо розвиватися.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати