Назад
Американський експерт Стівен Едельсон презентував у Києві новітні дослідження проблем аутизму

19 вересня в Києві відбулась лекція «Новітні дослідження проблем аутизму», яку провів Стівен Едельсон, директор Інституту вивчення аутизму ARI (Сан-Дієго, США). Близько 300 слухачів відвідали зустріч у Інституті післядипломної освіти КНУ ім.Т.Шевченка та приєднались до заходу онлайн.

Доктор Стівен Едельсон, займається дослідженням проблем аутизму вже 40 років. Він розповів про відомі на сьогоднішній день фактори, які провокують розвиток аутизму та поділився сучасними розробками в сфері діагностики і роботи з аутизмом – зокрема, здійснюваними в його інституті.

Захід організовано «Громадською спілкою захисту прав осіб з розладами спектру аутизму», Благодійною организацією “Школа-сходинки”, Факультетом Психології та Інститутом післядипломної освіти КНУ ім.Т.Шевченка за підтримки Асоціації CHILD.UA, інформаційного порталу AUTISM.UA та за участі Фонду «Дитина з майбутнім». Онлайн-трансляцію заходу забезпечено UKRLIFE.TV.

«Команда CHILD.UA працює над тим, щоб формувати в українському суспільстві дружнє середовище до людей з особливими потребами, зокрема дітей з аутизмом. Ми допомагаємо організовувати та надавати інформаційну підтримку таким заходам, щоб більше людей дізнавалося про цю проблему, про те, як її можна вирішити, які існують новітні дослідження та методики», – зазначила Президент Асоціації CHILD.UA Євгенія Тимошенко.
Переглянути запис відеотрансляції заходу можна за посиланням.

Довідка: Стівен Едельсон (Stephen M.Edelson) здобув освіту в галузі експериментальної психології в Іллінойському університеті (Урбана-Шампейн, США). Він є співавтором книги про реабілітацію дітей з аутизмом «Recovering Autisic Children». З 2006 року очолює Інститут вивчення аутизму (Autism Research Institute), що об’єднує 100 некомерційних організацій по всьому світу.

????????????????????????????????????  DSC_0391  DSC_0415

????????????????????????????????????  DSC_0481  DSC_0483

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати