Назад
Відбулася серія вебінарів «Академія батьків» для родин, які виховують дітей з аутизмом 

11-15 квітня відбулася серія вебінарів «Академія батьків» для родин, які виховують дітей з аутизмом  в рамках квітневого Марафону AUTISM FRIENDLY SPACE від Асоціації «CHILD.UA».

Академія батьків – це платформа, де батьки отримують практичні знання для додаткового/основного заробітку та консультації фахівців з різних сфер. Всі вебінари проходили в програмі ZOOM та мережі Telegram.

11 квітня «Академію батьків» відкрила багатодітна мама в турбо-режимі Людмила Примакова та розповіла про перші кроки до дистанційної роботи. Людмила не тільки надихнула мам змінити своє життя, але й дала конкретні домашні завдання для мам. На своєму прикладі розповіла як вибрати нішу і знайти саме те, що до вподоби. Бо гроші через силу не приносять задоволення. Правило по життю Людмили  — полюби себе, знайди улюблену справу, пропиши план і дій! Людмила розповіла про новітні професії, які можуть дати можливість заробляти гідно та про те, як правильно ставити цілі, щоб досягти своєї мрії.

Посилання на соц.мережу спікера ⤵️
Instagram @lyuda.pr
t.me/mozgpet

12 квітня відбувся другий вебінар від Бориса Левченко, фінансового консультанта, бізнес тренера, директора страхового брокера SL Україна та батька чудової дівчинки. На семінарі учасники дізналися про процес отримання прибутку у сфері фінансового страхування рівня життя. Борис покроково розповів як працюють провідні страхові компанії. Батьки дізналися що світові страхові компанії, які працюють у світі близько 100-150 років представлені в Україні. Для Європи та Америки мати страховий поліс в різних напрямках – це норма В Україні все тільки починається.  Підняли також дуже важливу тему,- забезпечити дітей освітою та майбутнім. Особливо ця тема болюча для дітей з аутизмом та інвалідністю підгрупи А.

Посилання на соц.мережу ⤵️
https://www.instagram.com/boris_levc/

13 квітня був присвячений SMM та PR-маркетингу. Вебінар провела Анна Носок, – інсайдер індустрії краси, тренер та автор програм навчання у сфері краси та SMM, відома блогерка та співвласник PR Agency Potolok,  мама двох яскравих синів. Анна як експерт в SMM з досвідом розповіла учасникам семінару про інструменти роботи в соціальних мережах.

В цій лекції не було рожевих мрій, Анна реально розповіла скільки, де і як можна заробити в Іnstagram, копірайті та інших суміжних напрямках. Про те, що робота в соціальних мережах, наприклад в Instagram, – це давно не забавки. Що треба працювати над тим, щоб контент був якісним. Головне, – це почати та вивчати соціальні мережі перш за все самостійно, а потім вже підключатись к навчанню на курсах. Торкнулися таких тем, як: тренди, селф-брендінг, анатомія профілю, інстаграм-телебачення, відео-пости тощо.

Треба вчитися формувати смак до красивих текстів та фото, яскравим прикладом такого профілю є профіль самої Анни в Instagram: @annanosok. За фото яскравої дівчини стоїть відповідальна мати, володар премії Digital AWARDS 2017, автор і лектор курсу SMM школи Home Wings тощо…Все це говорить про те, що стратегія аккаунта блогера з понад 200 тисяч підписників була правильно створена та ці інструменти отримали матусі дітей з особливими потребами.

 

14 квітня лекцію провела інтернет маркетолог, спеціаліст з просування брендів, товарів і послуг в соціальних мережах, засновник та керівник агенції “Практика SMM з Тетяною Кобзар“. На цій лекції ми говорили про роботу в мережі «Facebook».

Розглянули такі теми:

➡️ Способи заробітку в інтернеті.
➡️ Робота у соціальній мережі facebook.
➡️ Де шукати клієнтів.
➡️ Як отримати необхідні знання безкоштовно.
➡️ Як вибрати курс, щоб не помилитися.

Тетяна розповіла що за яскравим постом може стояти декілька людей. Що зараз робота в соціальних мережах розвивається настільки швидко, що з’явилися нові напрями та професії, наприклад такі як таргетолог і що для якісної роботи однієї сторінки в соцмережах відповідають багато людей, тому розвиватися в цьому напряму вигідно.

 

15 квітня нашу серію вебінарів  Валентина Танеева – лідер компанії Oriflame, у званні «Золотий Директор»🤩.

«Те, що ти робиш зараз ти передаєш це своїм дітям» – наголосила Валенина.

Ми розглянули теми:
➡️ Можливості з компанією Oriflame.
➡️ Як починати бізнес з компанією «ORIFLAME» без будь-яких знань.
➡️ Як подолати труднощі у своєму особистому розвитку.
➡️ «Чек-лист» важливих справ.
➡️ Де шукати мотивацію коли не все йде так, як планувала.

Валентина подарувала мамам натхнення не зупинятися, будувати своє життя та не забувати піклуватися про себе.  Якщо у тебе є мрія, бажання та наполегливість, ти проростеш навіть крізь асфальт.

 

Всі спікери приготували для учасників вебінарів чек-листи, учасники також отримають доступ до відеозапису цих лекцій. Дякуємо шановним спікерам за допомогу та ваші щирі серця!

 

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати