Назад
Новорічний #МарафонДобра!

Асоціація CHILD.UA ініціює в Україні Новорічний #МарафонДобра. Напередодні новорічних свят, коли всі родини збираються разом, кожен очікує на подарунки, а хтось на справжні дива, понад 100 тисяч дітей в Україні залишаються без чарівного світу новорічних свят.

Новорічні свята – це час, коли діти чекають не лише на подарунки, а й на справжні дива. Однак, в Україні сотні тисяч дітей залишаються без родинного тепла та магії Різдва. Це діти, що опинились у складних життєвих обставинах, виховуються у дитячих будинках чи інтернатах, діти-переселенці та ті, що живуть на Сході України. Тому #МарафонДобра вирушає до дітей, яким потрібна допомога та підтримка. Організатори збирають подарунки, теплі речі та смаколики, щоб подарувати їх дітям разом із новорічною казкою – святковими виставами, які будуть організовані у Києві та інших містах.

Щороку Асоціація CHILD.UA дарує свято та подарунки для дітей з дитячих будинків, інтернатів та кризових сімей. Цього року ми хочемо, аби свято прийшло до якомога більшої кількості дітей та закликаємо всіх небайдужих долучитися до команди Чарівників!

#МарафонДобра об’єднує зірок української естради, композиторів, ведучіх та танцювальні колективи, а також меценатів, соціально-відповідальні компанії та волонтерів навколо доброї мети – подарувати дітям соціально незахищених категорій справжнє свято.

#МарафонДобра стартує з грандіозного благодійного заходу у ТРЦ Lavina Mall 15 грудня. Цього дня на відвідувачів очікують виступи

Всі небайдужі учасники заходу зможуть приєднатися до збору подарунків для 3000 дітей, які залишилися без належного батьківського піклування та опинились у складних життєвих обставинах, а також візьмуть участь у розіграші призів від партнерів #МарафонДобра

В рамках #МарафонДобра відбудеться понад 10 благодійних заходів у м.Києві та інших містах України.

Приєднуйтесь до команди Чарівників! Слідкуйте за подіями на сторінці проекту у Facebook
Давайте разом подаруємо дітям справжнє свято!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати