Назад
Звукотерапія для дітей з аутизмом

Асоціація міжнародних і всеукраїнських громадських організацій «CHILD.UA», яку очолює Євгенія Тимошенко, разом з проектом GongSymphony під керівництвом Андреюс Сутугінас, за підтримки Premier Hotels and Resorts проведуть благодійний захід для дітей з аутизмом.

Дата проведення: 21 березня 2018 р. 16:00-17:00

Місце проведення: м.Київ, пл. Перемоги, 1,  готель “Либідь”

Звукотерапія – лікування, профілактика та оздоровлення за допомогою звуків. Все, що нас оточує, і ми самі, випромінюємо певні вібрації. Наш організм, кожен наш орган вібрують певним чином. Доведено, що звукотерапія приносить велику користь людям, що страждають на аутизм. Особливу роль набуває музична терапія при роботі з діти з аутизмом. Батьки, у яких дитина страждає таким захворюванням, знають, як буває іноді непросто «достукатися» до малюка. Наприклад, маленькі діти з аутизмом часто замикаються в собі, для них не існує зовнішнього світу, вони його бояться і не розуміють, що вони – частина цього світу. Так ось саме музика допомагає побудувати місток довіри і розуміння між дорослими і дитиною. Музика посилює увагу до почуттів, дитина концентрується на своїх емоціях, вчиться краще розуміти себе.

Психологи і педагоги констатують той факт, що музична терапія дає позитивний результат і на групових заняттях при роботі з «важкими» дітьми.

Андреюс Сутугінас – майстер, котрий здатен “почути всі звуки Всесвіту” і поділиться цією таємницею проведе звукотерапію для дітей з аутизмом.

Андреюс Сутугінас (Литва, Вільнюс) – психотерапевт, Доктор холістичної медицини, звукотерапевт, Liveкомпозитор, власник унікальної колекції архаїчних інструментів, зібраних з усього світу, які використовуються  в терапії.

Гонг майстер родом із Литви, навчався рідкісній майстерності живого звучання в США, Індії, Монголії, країнах Європи.

Проводить концерти і працює зі звуком більше 19 років.

Особливістю концертів Андреюса Сутугінаса є те, що композитор створює свої симфонії в реальному часі на очах у глядача. Це творчість живого потоку, котра відбувається лише один раз і більше ніколи не повторюється. Створення об’ємної картини звуку відбувається також завдяки, наповненому обертонами співу.

Інструменти: планетарні і симфонічні Гонги, кришталеві та тибетські чаші, шруті (фісгармонія).

Майстер-клас розрахований на 15-20 дітей з аутизмом.

Майстер – Андреюс дає унікальний шанс для AUTISMUKRAINE та можливість дітям з аутизмом і їхнім батькам, безкоштовно набути такий чудовий досвід терапії.

Батькам з собою брати карімати або коврики для йоги, зручний одяг.

Посилання на сторінки майстра: https://soundcloud.com/gong-symphony

https://www.facebook.com/gongsymphony

З приводу запису на звукотерапію телефонуйте: +39(044)428-57-18; моб.:0504182825 або пишіть на електронну скриньку: info@iasp.org.ua

4__  3__  1__

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати