Назад
Зустріч із переселенцями напередодні свята Великодня

Напередодні світлого свята Великодня відбулася зустріч з представниками сімей вимушених переселенців зі Сходу України. Ініціатор заходу – Асоціація «Соціальний захист» на чолі з її президентом, Євгенією Тимошенко.
Під час зустрічі переселенцям було надано координати волонтерських організацій, контакти державних установ, адреси для звернень щодо питань житла, роботи, медичної і психологічної допомоги. Тепер вони зможуть звертатись за спеціалізованою юридичною допомогою до представників Всеукраїнський громадський рух “Сила права”, які надали консультацію під час зустрічі.
«Переселенці зі Сходу України, які зараз проживають в Києві, з тих чи інших причин не мають вільного доступу до багатьох соціальних послуг, які мають кияни чи мешканці області. Особливо це стосується дітей, наприклад питання житла, лікування та здобуття освіти» – підкреслила Євгенія Тимошенко, президент Асоціації «Соціальний захист».
На сьогоднішній день, наша організмація спрямовує сили на оздоровлення та відпочинок дітей-переселенців в літній період.
Також, під час зустрічі ми мали нагоду відмітити найактивніших волонтерів серед переселенців, які допомагають нам реалізувати проекти організації та благодійні акції. Почесні грамоти та приємні презенти були вручені 12-м волонтерам. Проте, напередодні Великодня – жодне святкування не може обійтись без головного атрибуту – запашних пасок, якими ми привітали переселенців.
Дякуємо партнерам за інформаційну підтримку: INTVua та Marina Kobzova за надання зали Концерт-холл “Allegro” г.Киев банкетный зал абсолютно нового формата для проведення благодійного заходу!!!
Вітаємо з Великднем! Бажаємо миру, злагоди та процвітання нашій країні!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати