Назад
Завершилася перша літня зміна #GalaxyCamp –2019!

Перша літня зміна у #GalaxyCamp –2019 зібрала сотню дітей з багатьох куточків України.

Дітлахи, які приїхали цього літа до #GalaxyCamp мають нелегку долю.
50 дітей – з Прифронтової зони Сходу України, 24 – з Ужгородського інтернату та 26 – з  київських з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Протягом двох тижнів на мальовничому Закарпатті вони підкорювали чотири творчі напрямки: спорт, музика, театр, дизайн.

Так, наприклад, день бізнесу надав дітям можливість проявити свій підприємницький талант, навчитися грамотно користуватися фінансами та зрозуміти, що у майбутньому варто наполегливо працювати, аби отримати бажане.

Особливий майстер-клас з Fliud Art – нового напрямку абстрактного живопису – допоміг дітям відобразити свій внутрішній світ та створити справжні витвори мистецтва. Занурення у творчість – один з основних методів психологічної реабілітації, який використовується у таборі #GalaxyCamp, адже саме мистецтво допомагає дітям розкритися та подолати внутрішні бар’єри.

Під час зміни, діти вчилися працювати в команді, шукати спільні рішення та домовлятися. Також у таборі працював психолог та команда наставників, які є випускниками програми навчання наставників для роботи у дитячих таборах Асоціації Child.ua – «Школи менторів».

#GalaxyCamp  – унікальний табір, адже окрім звичного оздоровлення, діти також отримують психологічну та соціальну реабілітацію від досвідчених психологів та педагогів. Наскільки важливо створювати дружнє середовище для дітей з різних куточків України, якого так наразі не вистачає.  #GalaxyCamp об’єднав  Україну від Заходу до Сходу, і довів, що все можливо

Нагадаємо, наступна зміна #GalaxyCamp-2019 розпочнеться вже у серпні, а новими завойовниками планет стануть переможці цьогорічного фестивалю «Назустріч Мрії».

 

Для довідки:

#GalaxyCamp – перший в Україні інклюзивний творчий табір, де застосовуються інноваційні методики соціальної та психологічної реабілітації дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Творчий табір спрямований на індивідуальну роботу з кожним вихованцем та групову терапію для дітей різних вікових категорій.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати