Назад
Запрошуємо до участі благодійному заході «БЛАГОтвори»

10-11 грудня до Дня Благодійності  Асоціація громадських організацій «Соціальний захист» разом з ТРЦ «Караван» запрошує всі неприбуткові організації, діяльність яких направлена на допомогу суспільству, взяти участь благодійному ярмарку «БЛАГОтвори», також, в рамках заходу, запрошуємо фахівців провести творчі майстер-класи.

«БЛАГОтвори»це місце зустрічі однодумців з метою обміну досвідом та пошуку нових шляхів розбудови благодійності в Україні.

Головна мета – об’єднати благодійників, бізнес і зірок, щоб жодна дитина не залишилась без уваги та подарунка на Різдвяні Свята.

Тут кожна неприбуткова організація може презентувати свою діяльність, підготувати різдвяно-новорічні сувеніри для благодійної ярмарки та зібрати кошти на благодійність; а для компаній – це чудова можливість заявити про свою діяльність, як соціально-відповідальну.

 Дата та місце проведення: 10-11 грудня, ТРЦ «Караван», вул.Лугова, 12. 

В програмі заходу:

  • урочистий концерт до Дня благодійності в Україні за участю зірок естради;
  • майстер-класи для дітей та дорослих;
  • розіграш “зіркових” лотів;
  • благодійний ярмарок виробів ручної роботи (Hand Made).

Організатор заходу Асоціація МВГО «Соціальний захист» (сайтwww.iasp.org.ua), яка об’єднує організації заради допомоги соціально незахищеним верствам населення.

У 2015 р. Асоціація акредитована Організацією Об`єднаних Націй (http://iasp.org.ua/asociaciyu-socialnij-zaxist-viznala-svitova-spilnota-oon) .

Ми відкриті до співпраці з організаціями, які займаються благодійністю та громадською діяльністю, тож запрошуємо кожного прийняти участь у благодійному заході.

Для участі у ярмарку «БЛАГОтвори» вам необхідно надіслати заявку до 11 листопада на електронну скриньку: blagotvori2016@gmail.com (Заявка).

Давайте разом будувати культуру добрих справ в українському суспільстві!

За додатковою інформацією звертайтесь: (044)428-57-12, моб.:0504138382, координатор проекту Анастасія.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати