Назад
Запрошуємо до казкового світу театру ляльок – новорічну виставу «Снігова квітка»

06 січня 2018 року о 15:00 Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра (вул. Миропільска, 1) на чолі з художнім керівником Олександром Чуніхіним спільно з Асоціацією міжнародних всеукраїнських громадських організацій “Соціальний захист” під керівництвом Євгенії Тимошенко проведуть благодійний новорічний захід для дітей учасників бойових дій, дітей загиблих військовослужбовців, дітей загиблих учасників масових акцій протесту, дітей переселенців.

Мета проекту ‒ принести тепло і радість Різдва дітям, які мають особливу потребу в любові та турботі, а також забезпечити кожного з них новорічними подарунками. Як і всі дітлахи, вони вірять в дива, і щоразу з величезною надією очікують його напередодні свята Різдва!

160 малюків віком від 4-х років переглянуть виставу – новорічну казку “Снігова квітка” у постановці режисера театру Михайла Урицького. Окрім цього, перед виставою маленьких глядачів зустрічатимуть веселі гноми, разом із якими малеча буде готуватися до зустрічі Діда Мороза, виконуючи різноманітні завдання. А що за Новий рік без подарунків?! Після перегляду вистави кожна дитина отримає новорічний солодкий подарунок від МегаМаркет.

Подаруймо Чарівне Різдво дітям!

Вхід за запрошенням! Подарунок в обмін на запрошення.

Детальна інформація на сайті: www.iasp.org.ua

Акредитація ЗМІ за тел.: +38(044)428-57-18 або на електронну скриньку: info@iasp.org.ua

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати