Назад
Євгенія Тимошенко відвідала «Острів Свободи»

Президент Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист» Євгенія Тимошенко відвідала реабілітаційний табір «Острів Свободи», організований МБО «Світ без залежності».

Табір розташований на острові річки Десенка і потрапити сюди можна лише на човні. Саме тут люди, які зіткнулися із нарко-, алко- чи іншою залежністю, проходять курс реабілітації. На «Острові Свободи» у них повністю змінюється життя, світогляд, ставлення до себе та оточуючих.

Євгенія Тимошенко оглянула територію реабілітаційного табору та обговорила співпрацю з МБО «Світ без залежності» над проектом «Соціальна адаптація підлітків позбавлених волі».

Цей проект дозволить сформувати у підлітків життєві орієнтації, індивідуальні захоплення та сприятиме налагодженню родинних і соціальних зв’язків.

«Досвід наших партнерів з МБО «Світ без залежності» щодо допомоги людям, які потребують реабілітації після залежностей, надзвичайно важливий. Разом із організаційними можливостями нашої Асоціації ми зможемо допомогти більшому числу людей та надати їм Свободу – Свободу від наркотиків та алкоголю», – Президент Асоціації «Соціальний захист» Євгенія Тимошенко.

МБО «Світ без залежності» разом з багатьма іншими благодійними організаціями є членом Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист».

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати