Назад
Євгенія Тимошенко на святкуванні Національного Дня Кувейту

Євгенія Тимошенко, Президент Асоціації МВГО «Соціальний захист» була запрошена на урочистий захід приурочений до 55-тій річниці Незалежності держави Кувейт, 25-й річниці звільнення країни та 10-й річниці сходження на престол Є.В. Еміра Держави Кувейт.

Відвідали захід Міністр охорони здоров’я, пан Олександр Квіташвілі, глави Дипломатичних місій, представники МЗС і представники депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Кувейт. Долучилися до святкування Національного дня Кувейту також представники діаспор, міжнародних, ісламських, громадських і благодійних організацій. Зустрічав гостей особисто Надзвичайний і Повноважний Посол Пан Юсеф Хусейн Аль-Кабанді разом з представниками кувейтської дипломатичної місії.

 Кувейт остаточно проголосив незалежність 25 лютого 1961 року, і з того дня Національний день став однією з головних святкових дат в країні. Щорічно свято відзначається широкомаштабно: проводяться мітинги, народні гуляння, різноманітні шоу, запускаються феєрверки. На заповнених вулицях вирує яскраве море прапорців і прапорів Кувейту! Молоді і старі кувейтці одягають у цей день національні костюми для участі в святкуваннях. Більшість сімей вважають за краще проводити свято, відвідуючи родичів і друзів.

Від імені Асоціації МВГО «Соціальний захист» вітаємо Державу Кувейт з «Національним днем Кувейту» і висловлюємо щиру вдячність шейху Сабаху Аль-Ахмеду Аль-Джаберу Ас-Сабаху  та Надзвичайному і Повноважному Послу Пану Юсефу Хусейну Аль-Кабанді за тісну співпрацю заради розвитку творчості дітей та фінансову підтримку Міжнародного благодійного фестивалю «Назустріч мрії».

Сподіваємося, що наша плідна співпраця між державами створить фундамент для успішного і стійкого розвитку українського суспільства завдяки інвестиціям в освіту майбутніх поколінь, здоров’я нації і розвиток української культури.

                                                             2016

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати