Назад
Євгенія Тимошенко нагородила номінантів Гран-Прі ІХ фестивалю «Назустріч Мрії»

1-го червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся фінальний Гала-концерт «ГОЛОС МИРУ» в рамках вже 9-го Міжнародного благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч Мрії».

Усі кошти, виручені з реалізації запрошень, підуть на оздоровлення дітейпереселенців зі Сходу України та переможців Фестивалю «Назустріч Мрії».

«Наш Фестиваль – це унікальна можливість передусім для дітей, які опинилися у складних життєвих умовах, втілити свої і тільки свої  мрії. Кожен з наших учасників робить відважний крок назустріч власним мріям, змінюючи своє життя. Виховуючи дітей та реалізуючи їхні мрії, ми також виховуємо та змінюємо себе на краще – а це означає, що змінюється на краще і світ навколо», – заявила на прес-брифінгу Президент Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист» Євгенія Тимошенко.

У фестивалі взяли участь 200 талановитих дітей, а також відомі зірки української естради:

Alyosha, Monatik, Віктор Павлік, Тетяна Піскарьова, Аркадій Войтюк, Віталька (Гарік Бірча), Світлана Тарабарова, Макс Неліпа, Оля Цибульска, Арсен Мірзоян, Юрій Годо, Katya Bright, Alexander Tulinov, В’ячеслав Рибіков, Tania BerQ, Олег Кензов, Руслан Махов, Олена Гончарук«Клей Угрюмого»Open Kids, Театр тіней Teulis, Київська студія балету «Тодес», Цирк «Кобзов» та інші.

Крім того, в рамках Фестивалю проведено виставку-продаж картин талановитого художника Костянтина Копосова. 20% від кожної роботи перераховується на оздоровлення дітей-переселенців зі Сходу України та Криму.

Цього року концерт зібрав чимало поважних гостей – громадських діячів, політиків, дипломатів. Зокрема, особисто прийшли підтримати дітей посли Кувейту,  Малайзії та Болгарії, а також представники інших дипмісій.

Особливо усіх вразив виступ Катерини Давоян та Олександра Калугера, які стали номінантами Гран-Прі фестивалю. У хлопчика частково ампутована ніжка, але він … танцює!!!

Президент Асоціації «Соціальний захист» Євгенія Тимошенко вручила цій парі пам’ятні призи: диплом, статуетку, планшети та путівку до Грузії та висловила захоплення мужністю Олександра. «Це вражаючий приклад сили волі, бажання жити і творити. Сашко, не зважаючи ні на що, йде до своєї мрії, долаючи труднощі. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб хлопчик жив повноцінним життям», – наголосила Євгенія Тимошенко та закликала ніколи не здаватися і наполегливо йти до своєї мрії.

Всі діти, хто відвідав Свято Добра та Милосердця, отримав гарні враження, побував в ігровій зоні, створював власноруч справжні дивовижні вироби разом з ART-ФАБРИКОЮ, робив знімки у фото-зоні з відомими артистами, а розважав дітей Dj BATMAN. Всі глядачі отримали морозиво від РУДЬ.

Відео з Фестивалю можна подивитися тут:

Youtube

 «Ми дуже задоволені проведенням Фестивалю. Щоразу він стає масштабнішим і виходить на якісно новий рівень. Наступного року буде ювілейний – Х Фестиваль «Назустріч Мрії». Ми вже розпочали підготовку і думаємо, чим здивувати та порадувати діточок. Їхні радісні усмішки – найкраща нагорода для нас» – зазначила Президент МГО «Назустріч Мрії» Ірина Волгіна.

Фестиваль «Назустріч Мрії» – це ПЕРШИЙ і ЄДИНИЙ в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій (переселенці, діти-сироти, діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з прийомних сімей і ДБСТ). Як соціальна акція наш фестиваль об’єднує дипломатів, політиків, громадських діячів, представників бізнесу та мистецтва з усього світу.

Організатори фестивалю:

АМВГО «Соціальний захист», МГО «Назустріч Мрії», МБО «Погляд» та волонтерський рух «ГОЛОС МИРУ».

Фестиваль проводиться під патронатом Голови Партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко та за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Головний партнер Фестивалю – мережа готелів Premier Hotels & Resorts. Розміщення учасників фестивалю, сніданки та три путівки вихідного дня на двох до Одеси, Харкова та Полтави.

«Квітковий» партнер – компанія «LoraShen». Флористика, оформлення сцени, букети та квіти для артистів.

Призові партнери – TURAL, Associazione Europea Luce Della Speranza, Делта Спорт, «Белла Трейд», ювелірний будинок «Наталії Спіженко», Малайзійська Рада Виробників Пальмової Олії, Соса-Соla, та ін..

Головний медіа-партнер –  UKRLIFE.TV, а також: INTV, МАРС ТВ, ТК Соціальна країна, Київ Пост, Радіо Свобода, Національне радіо України, КупиКупон, газета «МЕТРО+».

СПИСОК ЛАУРЕАТІВ

Більш детальна інформація: www.mriy.org

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати