Назад
Євгенія Тимошенко дала інтерв’ю на радіо “Європа плюс”

26 березня Євгенія Тимошенко, Президент Асоціації “Соціальний захист”, стала гостею ефіру програми Сергія Комаровського “Навколо світу за 60 хвилин” на радіо “Європа плюс”. Під час ефіру Євгенія розповідала про проблематику аутизму в Україні та в світі, про відмінність сприйняття аутистів у інших країнах та в нашій державі, а також про можливі та необхідні шляхи подолання існуючих проблем на державному рівні. “Відсутність кваліфікованих спеціалістів для діагностики та надання корекційної допомоги, а також страх та небажання батьків дітей з аутизмом поширювати інформацію про себе через загальне ставлення соціуму до аутистів як до небезпечних елементів суспільства” є однією з основних проблем аутизму за словами Євгенії.

Окрім цього, Євгенія Тимошенко розповіла про найголовніше – про незвичайний футбольний матч між депутатами ВР та журналістами, що відбудеться 3 квітня о 14:00 на стадіоні ім. Баннікова. Мета цього заходу – збір коштів для устаткування кімнат розвитку для дітей з аутизмом у корекційному центрі “Примавера” у Києві. Матч обіцяє бути захоплюючим та видовищним.

Ми вдячні радіо “Європа плюс” та Сергію Комаровському за запрошення на ефір та чудову розмову, а також за можливість запросити радіослухачів до нас на матч.

Більше про благодійний матч на сайті iasp.org.ua/football

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати