Назад
ЯК ЖИВУТЬ ПРИФРОНТОВІ ШКОЛИ В АРТЕМІВСЬКУ ТА СВІТЛОДАРСЬКУ?

Школа № 11, м. Світлодарськ. Це самісінька передова. Шкільних занять тут вже давно немає. Понівечене приміщення перетворилася на бомбосховище та притулок. Діти з батьками з сусідніх містечок, включаючи Дебальцеве, вже кілька тижнів живуть у підвалах школи. Зі стільців зробили ліжка. Діти в постійному стресі. Бояться виходити на вулицю.

На нервах і в школі № 11 в Артемівську. Тепер це вже прифронтове місто. Місцеві бояться, що активні бойові дії можуть прийти і до них. У школі регулярні заняття на випадок обстрілу. Вчать ховатися під парти та відпрацьовують евакуацію до бомбосховища. Тільки погляньте в ці очі. Вони вже бачили стільки горя та сліз…

Разом із волонтерським рухом «ГОЛОС МИРУ» ми привезли дітям солодощі, а мешканцям школи в Світлодарську ще й такі необхідні там зубні пасти, щітки та інші товари першої необхідності. Крім того, діти мають можливість взяти участь в IX благодійному фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії», що відбудеться у Києві з 30 травня по 2 червня.
Дитинство закінчується там, де з’являються спогади, що викликають сум. Давайте разом дарувати дітям тільки радісні спогади.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати