Назад
 ХІ Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч мрії» в Болгарії!

З 08-18 червня 2017 р. Асоціація МВГО «Соціальний захист» проведе XI Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» в сонячній Болгарії. Святкове дійство буде проходити 10 днів на базі Міжнародного дитячого табору «Альбатрос», к.к. «Св. Костянтин і Олена ». 200 дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та переселенців зі Сходу України зможуть виступити на міжнародній сцені з відомими артистами України, пройти реабілітацію, оздоровитися та провести незабутні канікули на Чорноморському узбережжі Болгарії.

Фестиваль буде проходити в декілька етапів:
8-16 відпочинок та підготовка ло конкурсу
16-17 червня, в таборі «Альбатрос» відбудеться конкурс «Назустріч мрії».
Склад члени журі: Глава-журі – Андріс Капіньш, Гії Любени, Лютий Адамчук, Максим Малик, Роман Солоненко, Інга Селіна, Семен Жигалин, Юрій Мілентій.
18 червня в 20:00 відбудеться феєричний Гала-концерт «Назустріч мрії» на Золотих пісках Болгарії. У концерті візьмуть участь кращі конкурсанти разом з улюбленими артистами естради: Міла Нітіч, ​​Марта Адамчук, Гарік Бірча, Євген Хмара, Юрій Годо, «Клей Угрюмим». Ведучі: Світлана Тарабарова та Артем Гагарін.
Фестиваль «Назустріч мрії» – це свято добра і милосердя, який об’єднує талановитих дітей та артистів. За 11 років існування фестивалю ми зібрали під своїм патронатом тисячі талановитих дітей з усієї України, залучили до розвитку їх творчості сотні артистів, діячів культури і партнерів.
Ми об’єдналися, щоб допомогти дітям, незалежно від їх соціального статусу, національності або релігії стати повноцінними членами суспільства, реалізувати свій творчий потенціал і провести літні канікули на Чорноморському узбережжі Болгарії.
Наш сайт: www.iasp.org.ua
Соціальні сторінки: https://www.facebook.com/iasp.org.ua/
На нашому каналі YouTube Ви можете побачити всі відео-звіти про наш фестиваль: https://www.youtube.com/watch?v=ep1QlfaTGXA
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати