Назад
Ювілейний фестиваль “Назустріч мрії” оголошує розшук юних талантів!

Дорогі вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, а також пересленці зі Сходу, АР Криму, діти з малозабезпечених, багатодітних сімей з нетерпінням чекаємо побачити ваші чудові виступи і запрошуємо взяти участь у відбірковому конкурсі X Ювілейному міжнародному благодійному фестивалі «Назустріч мрії».

Вікова категорія: від 6-17 років.

Номінації: вокал, хореографія і оригінальний жанр.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати заповнену заявку, завантажити відео номеру на YouTube канал (файл повинен містити: назву номера, прізвище та ім’я виконавця/назва колективу, населений пункт і назву навчального закладу).  Відео може бути знято на камеру, веб-камеру, мобільний телефон, тощо.

Заявки та відео номерів приймаються з 1 лютого до 16 березня 2016 включно, на електронну адресу: konkyrs.mriy@gmail.com

З 16 березня по 16 квітня 2016 року, компетентне журі, до складу якого входять відомі діячі мистецтва і культури, виставить оцінки претендентам на участь в X фестивалі «Назустріч мрії».

20 квітня 2016 оргкомітет фестивалю підведе підсумки оцінок журі, і оприлюднить результати на офіційному сайті: www.mriy.org

Переможці відбіркового туру візьмуть участь у X Ювілейному міжнародному благодійному фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії».

Х Ювілейний Фестиваль «Назустріч мрії» буде проходити в Києві з 19 по 22 травня 2016 р., за адресою: БК КПІ, пр-т Перемоги, 37

Оргкомітет фестивалю забеспечує проживання та харчування учасників. Усі учасники фестивалю отримають памятні призи, дипломи та подарунки від партнерів фестивалю.

Фестиваль відбудеться в декілька етапів: репетиція, конкурс та Гала-концерт 22 травня за участю зірок української естради та найкращих номерів від учасників Х фестивалю «Назустріч мрії».

Оргкомітет фестивалю: (044) 428-57-18, (050) 413-83-82, сайт: www.mriy.org

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати