Назад
WOWkids дарує надію дітям, які виховуються без батьків

Команда МБО «Погляд» розпочала соціально-освітню програму WOWkids в дитячому будинку “Надія”. Тремтять руки та ноги від хвилювання, адже кожного разу ми їдемо до надзвичайних людей, які і є, за великим рахунком, нашими суддями, професорами, які навчають нас навчати їх! Ми вже маємо привілею бути друзями вихованців, як і кожен, хто долучився до проекту. На сьогоднішній день діти отримали розмальовки “Чарівний сад” від Видавництва «Старого лева» та фарби від “Гамми”. Наступного разу покажемо картини, які ми всі зробили з тих розмальовок. Це було наше  першей та важливий момент знайомство, під час якого ми ще раз переконались, що творчість зближує серця!

Також з нами був Андрій Хрутьба, начальник відділу экоосвіти Національного природного парку “Голосіївський”, який виступив з лекцією по Екології. Ми розпитували дітей “Що таке екологія?” і “Яке значення вона має для людства?”, дивилися пізнавальний документальний фільм “Під владою сміття”, який залишив незабутні враження. Діти уважно слухали та ставили свої питання після перегляду фільму.
Другий блок почався з презентації робіт нашого фотографа Анастасії Єрмолаєвої. Вона розповідала дітям про історію фотокартки, про хитрощі майстерності спражнього фотографа, девізом її лекції було: “Фотограф живе у кожному! Фотографуйте живі моменти! Не треба позувати!”. Після лекції ми всі були сповнені натхення фотографувати.

Перші лекції пройшли дуже вдало. Обов‘язково будемо продовжувати, адже попереду ще багато всього цікавого! Будьте з нами та долучайтесь до проекту WOWkids.

IMG_6658  IMG_6657  20150827_163305

Ви можете приєднатися і стати партнером соціально-освітньої програми для дітей WOWkids, які виховуються без батьків.

Наші контакти: +38(044)428-57-18; сайт: www.vzglyad.org.ua

Наші банківські реквізити: Міжнародна благодійна організація «Погляд»

р/р 26001052612330

МФО 320649

ПАТ КБ ПриватБанк

ЄДРПОУ 33145113

З поміткою: добровільні пожертви

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати