Назад
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВІДБІРКОВОГО ТУРУ Х ФЕСТИВАЛЮ “НАЗУСТРІЧ МРІЇ”
Увага! Сьогодні 20 квітня, 2016 р., а це означає, що завершився відбірковий конкурс і ми оголошуємо список учасників нашого ювілейного Х Міжнародного благодійного фестивалю “Назустріч мрії”!
З 16 лютого до 16 березня ми приймали заявки від дітей з усієї України, яких надійшло понад 200.
Щиро дякуємо всім, хто наважився прийняти участь у конкурсі, кожен номер по-своєму унікальний та неповторний. Але оскільки ми можемо прийняти не більше 300 учасників, довелось обирати найкращих з кращих. Саме вони візьмуть участь у Х Міжнародному благодійному фестивалі “Назустріч мрії”.
Отже, 20 травня на сцені ДК КПІ за Гран-прі фестивалю “Назустріч мрії” змагатимуться – (СПИСОК УЧАСНИКІВ можна скачати). Важливо!Учасників фестивалю просимо звернути увагу на коментарі щодо виступу! Нагадаємо, що виступи буде оцінювати професійне зіркове журі (http://mriy.org/ua/pro-festival/chleni-zhuri).
Найкращі конкурсні номери потраплять до Гала-концерту фестивалю, що відбудеться 22 травня! Запрошуємо усіх охочих завітати на конкурсний день 20 травня, 15:00 та на Гала-концерт 22 травня, 15:00, ДК КПІ, пр-т Перемоги, 37 та підтримати талановитих дітей України!
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати