Назад
Відпочинок та оздоровлення в Карпатах

Лауреати Х Фестивалю «Назустріч Мрії», гурт “Березіль” отримали приз від членів Асоціації “Соціальний захист”, БФ “Час служити” – відпочинок в умовах  дивовижно чистої природи Карпат.

Так, у селі Поляниця (Івано-Франківська обл.) в Гостинному дворі «Красна Поляна» проходить перша зміна благодійного табору «Serve Now camp» для дітей пільгових категорій. Серед яких діти-переселенці, із малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти із обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги та підтримки.

Першого липня розпочалась десятиденна зміна. На відпочинок приїхали близько 100 дітей із Києва, Кіровограда, Запоріжжя, Чернівців, Олешків, із села Стара Збур’ївка Херсонської області.

Основна мета табору – оздоровлення дітей, використовуючи для цього унікальний природно-кліматичний потенціал Карпат та програми активного відпочинку.

Кожен день розписаний по хвилинах: спортивні ігри, змагання, заняття у групах на дискусійні теми, біблійні уроки, походи в гори, плавання у басейні, саморобки, уроки англійської з гостями із Америки. Волонтери з України та Америки організовують розважальну програму для дітей та намагаються особисто приділити увагу кожній дитині.

Чисте повітря, неосяжні краєвиди Карпат та море спілкування, обов’язково піде на користь  кожному, а  нові яскраві враження та емоції, сподіваємось, залишаться надовго!

IMG_9971  13549274_1333512836678503_1134794061_o

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC  IMG_9953

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати