Назад
Відбувся перший благодійний матч “Парламентський кубок”

3 квітня відбувся перший в історії України благодійний футбольний матч “Парламентський кубок”, присвячений Всесвітньому Дню інформування про аутизм. На полі стадіону ім. Баннікова зустрілися незвичні футбольні команди народних депутатів України та відомих журналістів, які старанно тренувалися протягом останніх 3 тижнів.

Матч розпочинався з Гімну України у виконання талановитої співачки Марти Адамчук  та феєричного шоу барабанщиць із колективу “Феєрія”. Трибуни радісно вітали склади команд, які вийшли у супроводі дітей з дитячого футбольного клубу “Алмаз”. Матч коментував Олександр Гливинський, що додавало події ще більше справжньої футбольної атмосфери. Під час перерви для гостей танцювали вихованці ансамблю “Пульс” з яскравою постановкою з блакитними парасольками.

“Парламентський кубок” завершився впевненою перемогою команди журналістів з рахунком 5:2. Та найважливіша перемога полягає у тому, що нам вдалось зібрати необхідну суму коштів для оснащення сенсорних кімнат розвитку у КЦ “Примавера” для дітей з аутизмом. Загальна сума, яку ми отримали, складає 222 673 гривень!

Ми надзвичайно вдячні всім партнерам матчу за допомогу, гостям за підтримку гравців, а футболістам – за яскраву гру!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати