Назад
Унікальний сеанс звукотерапії для дітей з аутизмом

21 березня у затишному залі готелю Либідь відбувся унікальний сеанс звукотерапії для дітей з аутизмом.

За ініціативи Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій  “СHILD.UA” та Autism.ua під керівництвом Євгенії Тимошенко  разом з проектом Gong Symphony відбувся благодійний захід – унікальний сеанс звукотерапії для дітей з аутизмом.

20 дітей з аутизмом зібралося у затишному залі готелю “Либідь”, де вони разом із батьками змогли відчути на собі цілющі властивості звуків.

Провів сеанс звукотерапії всесвітньовідомий Андреюс Сутугінас (Литва, Вільнюс) -психотерапевт, доктор холістичної медицини, звукотерапевт, Live композитор та  власник унікальної колекції зібраних з усього світу архаїчних інструментів,  які використовуються  в терапії.

Ми вдячні гонгмайстру Андреюсу за унікальний шанс для AUTISM UKRAINE і можливість дітям з аутизмом та їхнім батькам безкоштовно отримати такий чудовий досвід терапії.

Особливістю концертів Андреюса Сутугінаса є те, що композитор створює свої симфонії в реальному часі на очах у глядача. Це – творчість живого потоку, яка відбувається лише один раз і більше ніколи не повторюється.

Андреас Сутугинас використовує гонги для звукотерапії. В залежності від сили звуку ми можемо чути чи не чути його, але тілом ми відчуваємо звукові вібрації. У кожної клітини, органу і всього організму є своя частота коливань. Незалежно від того, якої інтенсивності звук, наш організм все одно сприймає його коливання і у відповідь реагує зміною частоти вібрацій своїх клітин. Гонг – праотець знайомих нам дзвонів, архаїчний інструмент, сила звуку якого має чудодійний вплив на тіло і розум. Перебування у звуках чаш та гонгів відновлює їхню природню вібрацію, а отже оздоровлює.

Щира вдячність керівництву Premier Hotels and Resorts за підтримку подібних благодійних ініціатив Асоціації МВГО “СHILD.UA”. Окрема вдячність нашим партнерам: INTV, UAinfo та ТРК Марс ТВ за інформаційну підтримку.

Р.s.

Посилання на сторінки гонг-майстра:

https://soundcloud.com/gong-symphony

https://www.facebook.com/gongsymphony

IMG_0079 IMG_0043 IMG_0018

Фото заходу ТУТ

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати