Назад
У «Fairmont Grand Hotel Kyiv» відбувся Різдвяний благодійний захід

23 грудня за ініціативи Асоціації МВГО «Соціальний захист» на чолі з Президентом Євгенією Тимошенко та  Благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом»  на чолі з Президентом Єлизаветою Юрушевою відбувся Різдвяний благодійний захід для дітей-переселенців та дітей з дитячих будинків

“Сьогодні кожен з нас своїм добром зробив щасливими дітей, які страждають через війну. Сьогодні ми показали, що немає кордонів між нами, між містами та регіонами країни. Існує єдина країна, і ми, усі українці, повинні підтримувати один одного, і завдяки цьому ставати ще сильнішим народом”, – наголосила Євгенія Тимошенко.

“Я дуже вдячна всім, хто допоміг провести наш вечір. Неможливо словами передати ту радість, яку ми сьогодні побачили в очах дітей”,- сказала Єлизавета Юрушева.

В рамках Різдвяного заходу близько 250 дітей подивилися різдвяну виставу «Крижане серце», поринувши у чарівну казку, де збуваються мрії.

На дітей також чекало багато інших святкових сюрпризів: спільне створення картини, різдвяні майстер-класи від компанії «LoraShen» та кулінарної школи «Kartata Рotata», новорічні дива від «Експериментаніуму», святкова фото-сесія та  солодкі новорічні подарунки.

“Я в захваті: тепер у мене є власноруч зроблене печиво, сувенір, фото з Дідом Морозом та солодощі,” – сказав Ігор, вихованець Бердичівської школи інтернату.

“Цей захід повернув мені віру в дива та те, що в нашій країні знову пануватиме мир! Я сподіваюся, що вже скоро ми зможемо повернутися додому”,- сказала Тетяна, якій довелося переїхати до Києва з рідного Луганська.

Крім того,  відбувся  Різдвяний благодійний концерт «В очікуванні дива»  для партнерів Асоціації «Соціальний захист» та БФ «Обираємо майбутнє разом»  за участі  зірок  та учасників фестивалю «Назустріч мрії».

А родзинкою вечора став різдвяний ярмарок, під час якого присутні мали можливість придбати собі на згадку твори, зроблені руками дітей з дитячих будинків та шкіл-інтернатів,  новорічні подарунки та листівки для рідних і друзів. Усі отримані кошти будуть передані авторам робіт та витрачені на благодійність.

“Від усього серця дякую усім,  особливо партнерам, з якими ми стали однією командою та змогли організувати цей казковий захід для дітей переселенців та сиріт. Не залишайтеся байдужими і надалі. Тільки разом ми зможемо допомогти дітям забути про війну та жахіття, через які їм довелося пройти”,- сказала Євгенія Тимошенко.

Вдячні усім друзям та партнерам, а саме: БФ “Життя з надлишком”, “LoraShen”, “Kartata Рotata”, “Експериментаніум”, Студія балету Todes, Cтудія Наталії Найди, ТМ Coca Cola,  та артистам Марта Адамчук, Юрій Godo, Оля Цибульська Андрій, Черновол, Олена Гончарук, Наталка Карпа, Олександр Тулінов, Євген Хмара, Клей Угрюмого.

 IMG_0121  IMG_0264
IMG_0105  IMG_0269
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати