Назад
У Болгарії під патронатом Юлії Володимирівни Тимошенко відбувся XI благодійний фестиваль «Назустріч мрії»

З 8 по 18 червня 2017 року в  Болгарії під патронатом Голови Партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко та Президента Асоціації “Соціальний захист” Євгенії Тимошенко відбувся XI Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» для 200 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей-переселенців зі Сходу нашої країни.

«Наш Фестиваль «Назустріч мрії» – це свято добра і милосердя, яке об’єднує талановитих дітей та небайдужих артистів. Ми допомагаємо дітям незалежно від їхнього соціального статусу, національності або віросповідання стати повноцінними членами суспільства та реалізувати свій творчий потенціал», – сказала Євгенія Тимошенко під час церемонії нагородження лауреатів фестивалю.

XI Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» складався з майстер-класів від українських артистів, творчого конкурсу та Гала-концерту. Оцінювало конкурсантів професійне журі: Андріс Капіньш (голова журі), Марта Адамчук, Гешо Любенов, Інга Селіна, Тімур Усманов, Семен Жигалін, Юрій Мілентій.

Цього року почесне журі обрало 77 переможців у номінаціях вокал, хореографія та оригінальний жанр у вікових категоріях: діти, юніори та молодь. Список можна завантажити ТУТ

23 Лауреата перших місць у вікових категоріях юніори та молодь отримали спеціальні призи від Асоціації МВГО «Соціальний захист» – путівки на 7 днів до літнього табору в КНР. Початок табору з серпня 2017 р. Артем Магденко отримав спеціальний приз – авторську пісню від члена журі композитора Тімура Усманова, з якою Артем зможе виступити цього літа на Черноморських іграх. Біляна Мітєва отримала путівку до Болгарії на Міжнародний фестиваль «Слов’янський вінець». Валерія Добровольська, Рома Тельп, Володимир Чарушин отримали спец приз від партнера Premier Hotels and Resorts тур вихідного дня. А також огранізаторами фестивалю «Назустріч мрії» та членами журі було відмічено  педагога з вокалу, вихователя торцької школи-інтернат Галіну Шалімову за професіоналізм, терпіння і самовідданість праці.

Євгенія Тимошенко нагородила головним призом фестивалю – Гран-Прі учасника з міста Торецьк (Донецька область) Олексія Самойленко, який виступав з гуморескою Павла Глазового “Як Кузьму провчила дівчина” і висловила велику подяку конкурсантам та усім, хто залишився небайдужим до фестивалю дитячої творчості і сприяв його проведенню.

«Впевнена, що ми надовго запам‘ятаємо цей вечір, сповнений атмосферою любові, щирих емоцій, сліз радості та посмішок. Я щиро вдячна тим, хто вже тривалий час підтримує нас, і тим, хто перший раз долучився до нашої справи, – всім тим, хто подарував дітям свято та допоміг здійсненню їхніх мрій!» – наголосила Ірина Волгіна, президент МГО «Назустріч мрії».

Нагадаємо, що цього року фестиваль «Назустріч мрії», який провела Асоціація МВГО «Соціальний захист», тривав десять днів на базі Міжнародного дитячого табору «Альбатрос», к.к. «Св. Костянтин і Олена», в сонячній Болгарії. 200 дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та діти-переселенці зі Сходу України мали змогу виступити на міжнародній сцені з відомими артистами України – Мілою Нітіч, Мартою Адамчук, Гаріком Бірча, Євгеном Хмарою, Юрієм Годо, гуртом «Клей Угрюмого», Світланою Тарабаровою, Артемом Гагаріним, пройти реабілітацію, оздоровитися та провести незабутні канікули на Чорноморському узбережжі Болгарії.

За 11 років існування фестиваль зібрав під своїм крилом тисячі талановитих дітей з усієї України, залучив до розвитку їхньої творчості сотні артистів та  діячів культури.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку: «Socar», туристичній компанії «TURAL», Golden Sands, Община Варна, Посольству Республіки Болгарія в Україні, МБФ «Життя з надлишком», Premier Hotels and Resorts та «Будинок Іграшок», компанії «Cocа-Cola Beverages Ukraine Ltd», «Yarych», Благодійний фонд «Розвиток футболу України».

Велика вдячність команді, яка долучилась до проекту добра та милосерддя – режисерській, технічній групі, та всім волонтерам.

Всі фото-звіти Ви может знайти на нашій сторінці в соц. мережі, а відео на нашому каналі: https://www.youtube.com/channel/UCi62bIJVbhNUfxB9CvFvWXQ

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати