Назад
Свято-подяка для волонтерів

Вчора (29.10) представники  Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист» провели зустріч з волонтерами, котрі є постійними помічниками у втіленні проектів Асоціації та її членів.

Головною метою зустрічі було подякувати волонтерам за допомогу, показати, що вони є важливою частиною Асоціації , підбадьорити їх та поділитися планами соціальних заходів на найближчі кілька місяців.

Сама зустріч була більше схожа на свято в колі найближчих друзів: смачна піца, гра в боулінг, неймовірний солодкий торт та похід до Цирку. Осільки, більшість волонтерів – підлітки, то зустріч була дуже активною та веселою, наповненою яскравими емоціями, сміхом та щирими посмішками.

«Круто, що ми сьогодні тут всі разом, я вас всіх люблю» – вигукнула, підстрибуючи, одна з волонтерок – Даша, переселенка з Маріуполя, побачивши своїх подружок.

Такі зустрічі – не новинка, вони відбуваються щороку, що допомогає налагодити більш тісні дружні контакти та відволіктися від складних життєвих ситуацій, адже більшість волонтерів є переселенцями із зони АТО і самі інколи потребують допомоги та підтримки.

Хочемо щиро подякувати РЦ «Космікс» за гостинність, Миколі Кобзову за можливість побачити «Янголів цирку» та засновнику «Restar consulting» Альоні Старух за неймовірно смачний торт.

IMG_5651  IMG_5657

IMG_5695  IMG_5734

IMG_5758  IMG_5776

IMG_5832  IMG_5843

IMG_5853  IMG_5862

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати