Назад
Святкування Дня усиновлення

“Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою”. (Оскар Уайльд).

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей.

Кожна дитина є дорогоцінною і має право на захист, повноцінний розвиток та виховання у люблячій сім’ї. Забезпечити кожній дитині гідне життя – першочергове завдання батьків.

В Україні є потенціал для порятунку знедолених дітей і ми пишаємося українськими родинами, які стали на захист дітей-сиріт. І саме для таких родин Асоціація МВГО «Соціальний захист» (IASP) в партнерстві з АrtФАБРИКОЮ, провели яскравий благодійний розважальний день в ТРЦ Аrt Mall. Зустрічали діточок аніматори-професіонали, які допомагали конструювати Lego. Завершилося свято дискотекою, фото-сесією від професіонального фотографа Lex Volkov, а також корисними подарунками від Асоціації «Соціальний захист». Свято пройшло дуже цікаво. Всі діти були задоволенними і з радістю ділилися враженнями.

День усиновлення на Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки. Усиновлення – це особлива дорога батьківства: благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами… Тому, саме в цей день – День усиновлення, Асоціація МВГО «Соціальний захист» від щирого серця вітає всіх відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину: бажаємо терпіння, доброти та здоров’я. Адже бути батьками – це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас найбільш цікавий та гідний старань.

14518710_833657186733782_1540123420_n  14542888_833657190067115_1791462809_n

Більше фото ТУТ

 

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати