Назад
Створення Опікунської Ради Асоціаціїї “Соціальний захист”

14 грудня 2017 р. була створена Опікунська Рада при Асоціація “Соціальний захист”, до якої увійшли друзі та партнери організації, серед яких діячі культури, політики, артисти та бізнесмени. Більшість з них вже протягом багатьох років підтримують проекти організації.
Тож з цього приводу, саме в цей день, відбулася перша зустріч членів Опікунської Ради Асоціації МВГО «Соціальний захист» на чолі з Євгенією Тимошенко, Президентом Асоціації міжнародних і всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист» і Головою Опікунської ради.
На початку засідання Євгенія подякувала всім членам Опікунської Ради за активну участь у соціальних і благодійних проектах організації, презентувала діяльність Асоціації «Соціальний захист» та поділилась планами на 2018 р.
В ході зустрічі було прийнято ряд важливих рішень для подальшого розвитку діяльності Асоціації МВГО «Соціальний захист» та об’єднання зусиль членами Опікунської Ради заради здійснення важливих соціальних проектів на благо суспільства.
Ми вітаємо всіх членів Опікунської Ради з цією надзвичайно важливою подією для кожного з нас, також, напередодні Різдва Христова хочемо побажати всім здоров’я, щастя, радості, добробуту, впевненості у завтрашньому дні. Нехай Різдвяна зірка осяває ваш шлях добром, миром, злагодою, милосердям і Божою благодаттю.

Фото заходу можна знайти ТУТ

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати