Назад
Рука Допомоги

Фізичне, сексуальне та психологічне насильство, зростання без батьків, сирітство – це все тяжкі спогади дітей, через які може зламатися навіть доросла людина. Співробітники Дитячого Центру “Сонячне світло”/ Sunshine Children’s Center – присвятили життя таким дітям. Завдяки професійній допомозі педагогів та психологів і, розробленим реабілітаційним програмам, Центр перетворює зневірених дітей на життєрадісних! Одним із основних проектів Дитячого Центру – є “Наметовий табір”.

Психологи зазначають, що навіть короткий термін часу (такий як 10 днів на рік), проведений в щасливому оточенні дає можливість дитині отримати потрібні позитивні емоції і забезпечує  нормальний розвиток особистості. І взагалі для багатьох дітей, які перебуватимуть в таборі, це єдина можливість відпочити протягом року.

Члени Асоціації “Соціальний захист” – БО “Світ без залежності” допомогли перевезти та облаштувати літній дитячий наметовий табір для Дитячого центру “Сонячне Світло” (директор центру Marek Wnuk), який опікується дітьми-сиротами та дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Втомлені але задоволені, хлопці в захваті від виконаної роботи, бо побачили як чудово зможуть провести час ці дітки!

Бажаємо дітям гарного відпочинку!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати