Назад
Родина Салманових – місце, де панує любов!

Вже вдруге команда Асоціації МВГО «Соціальний захист» завітали в гості до надзвичайного Дитячого будинку сімейного типу Салманових. Не можемо не поділитися нашими враженнями! Перше, що кидається в очі – це гостинність не тільки батьків але й дітей, щедрий стіл зі смачними стравами, вихованість дітей, дружелюбність. Тут кожен готовий прийти на допомогу.

Знайомтесь – Мама Олена і Батько Федір (Фаудін) – це люди з ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ, з ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ, люди у яких варто вчитись терпінню й любити! Маючи шестеро біологічних дітей, Батьки взяли під свою опіку ще дванадцять діточок і дарують їм любов, турботу та материнську ласку. Це родина – де розквітають не тільки квіти але й діти!

У кожної дитини, яку прийняла до себе родина Салманових, тяжка дитяча доля, як наслідок недбалого відношення з боку дорослих, але батьки Салманови лікують любов’ю навіть «безнадійних» дітей. Так Віола, яка потрапила до родини два роки тому і навіть не розмовляла взагалі, була налякана, бо життя навчило її недовіряти нікому, сьогодні вона вже посміхається, говорить і як сонечно сяє в домі :).

У Салманових багато цікавих історій, які вчать бути жертовними і жити не тільки для себе.

Ті подарунки, які ми привезли не йдуть ні в яке порівняння з тією увагою та любов’ю, яку ми отримали в родині Салманових. Наша команда дуже вдячна Мамі Олені, Татку Федору і всім діточкам за гостинність, смачні страви, запашну італійську каву і за свіже домашнє молоко, сметанку й сир :).

Доречі, Дитячому будинку сімейного типу Салманових цього року виповнюється 10-ть років, і повірте в матеріальному плані вони багато чого потребують, тож якщо ви бажаєте підтримати родину, ви можете знайти їх на сторінці в спільноті: Дитячий будинок сімейного типу родини Салманових

Бажаємо батькам і всім діткам довгих років життя і Божого благословення!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати