Назад
Про здійснення мрій у відкритій студії

7-го травня Президент МБО “Назустріч мрії” Ірина Волгіна та член журі Х міжнародного фестивалю “Назустріч мрії”, композитор та віртуоз Євген Хмара відвідали ефір авторської програми Влада Волошина на телеканалі “Соціальна країна”. Темою розмови став ювілейний фестиваль “Назустріч мрії”, що пройшов у Києві 20-22 травня.
Гості студії щиро ділилися емоціями та враженнями. За їх словами, ювілейний фестиваль приніс багато приємних сюрпризів. По-перше, всі конкурсанти показали надзвичайно високий рівень підготовки. Особливо запам’ятався конкурсант з Дзержинська (Донецька область), рудоволосий Микита з чуттєвим та зовсім не дитячим виконанням пісні “Не твоя війна” гурту Океан Ельзи.
«Історія Микити Черната розчулила всю нашу команду, саме завдяки нашому фестивалю він зміг побачити свого батька, і провести фестивальні дні разом з ним», – розповіла Президент МГО «Назустріч Мрії» Ірина Волгіна.
По-друге, всі три фестивальні дні були яскравими та вражаючими. Не тільки на сцені запалювалися майбутні зірки. Фестиваль також привернув увагу багатьох зіркових гостей. Відкрила фестиваль Євгенія Тимошенко, Президент Асоціації “Соціальний захист”, з побажанням перемоги та гарних конкурсних днів.
«Мрія – це ціль помножена на працьовитість. І саме на конкурсних днях, ми споххстерігали які зусилля прикладали наші конкурсанти для того, щоб досягнути своєї мрії-пермогти »,- поділився своїми враженнями Євген Хмара.
Хрещена мама фестивалю – Юлія Тимошенко – завітала на гала-концерт фестивалю 22 травня. Вона охоче фотографувалася та спілкувалася з конкурсантами, даючи їм цінні поради. У Юлії Володимирівни була відповідальна місія: вручити приз Гран-прі переможцю. “За словами Юлії Володимирівни, головна мета фестивалю була досягнута – діти повірили у свої сили, відкрили свої таланти”, – згадувала у студії Ірина Волгіна.
Висловлюємо подяку каналу “Соціальна країна” за запрошення та інформаційну підтримку таких важливих для країни творчих подій. Сподіваємося на співпрацю у наступному році – на одінадцятому фестивалі “Назустріч мрії”. До нових успіхів та творчих звешень!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати