Назад
ПРИХОДЬ НА ГАЛА-КОНЦЕРТ- ДОПОМОЖИ ДІТЯМ!

Як можна одночасно: відпочити, допомогти і ще й отримати подарунок від свого кумира?

 Цього року Міжнародному благодійному фестивалю «Назустріч мрії» виповнюється вже10 років. Даний фестиваль – перший в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій. І тому 22 травня о 15:00у БК КПІ, за адресою: прт Перемоги, 37 відбудеться маштабний Гала-концерт за участю талановитих дітей з різних куточків України та зірок шоу-бізнесу.

 22 травня на Вас чекають:

–      феєричні постановки селебріті і талановитих дітей;

–      яскрава фотозоні від LoraShen + моментальне фото;

–      дитяча анімація від KidsWill – Аrt-Фабрика;

–      дітям – морозиво «Ласка»;

–      різноманітні розваги та смаколики.

Цього року участь візьмуть вже більше 300 талановитих дітей. В рамках Х фестивалю «Назустріч мрії» відбудеться фінальний Гала-концерт, в якому візьмуть участь кращі номери фестивалю спільно із зірками естради, а саме: Олександр Пономарьов, Маша Собко, Аркадій Войтюк, Олег Кензов, Аріна Домскі,Марта Адамчук, Наталка Карпа, Світланана Тарабарова, група «Клей Угрюмого» та багато інших.

Крім пісенних номерів глядачів чекає танцювальне шоу від київської школи Алли Духової «Todes», захоплюючі номери від провідних артистів Цирку «Кобзов».

Ведучі концерту: Христина Яцків, Макс Неліпа, Артем Гагарін.

Замовити запрошення на Гала-концерт можна прямо з сайту: http://iasp.org.ua/dream/ за добровільні внески від 50 грн. Крім того Ви можете отримати в подарунок романтичну вечерю на двох, майстер-клас або особисту річ з автографом улюбленого артиста разом з запрошеннями від 100 грн. Лоти можна вибрати на сайті: www.mriy.org

Всі кошти виручені з запрошень підуть на оздоровлення дітей з дитячих будинків та дітей-переселенців.

Конкурсна частина фестивалю відбудеться 20 і 21 травня, де на сцені БК КПІ, в трьох вікових категоріях виступатимуть талановиті діти з усієї України і навіть Білорусії. Вони змагатимуться за право стати володарем Гран-прі ювілейного фестивалю «Назустріч мрії». Вхід вільний!

Члени журі фестивалю: Андріс Капіньшголова журі, Даша Малахова, Аріна Домскі, Марта Адамчук,Олександр Лещенко, Євген Хмара, Микола Кобзов, Катерина Трішина, Олена Гончарук,Анжела Тютерева, Анна Клюшниченко.

У день Гала-концерту, 22 травня, о 15:00 гості побачать найкращі номери та нагородження лауреатів.Вхід за запрошенням!

Організатори фестивалю: Асоціація МВГО «Соціальнийзахист» на чолі з ПрезидентомЄвгенією Тимошенко, МГО «Назустріч мрії», МБО «Погляд».

Фестиваль проходить під патронатом Юлії Володимирівни Тимошенко.

Більш детальну інформацію читайте на нашій сторінці в фейсбук: https://www.facebook.com/iasp.org.ua /https://www.youtube.com/watch?v=AFusd5KVtHs

Приходьте і підтримайте талановитих дітей разом з нами! Підтримка нашого проекту – це можливість зробити свій внесок у майбутнє дітей і країни!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати