Назад
Практичні тренінги за участю фахівців з Польщі

24 та 25 березня у Києві відбудуться практичні тренінги за участю фахівців з Польщі.

 Місце проведенням. Київ, готель «Русь», вул. Госпітальна, 4.

 AUTISM.UA – це практичні тренінги за участю польських фахівців, які спеціалізуються на роботі з дітьми з аутизмом та на роботі з освітнім колективом у кризових ситуаціях. Після закінчення тренінгу видається сертифікат учасника.

Для кого: для вчителів, асистентів вчителів, тьютерів, психологів, фахівців по роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, адміністрації освітніх закладів та батьків.

Реєстрація на тренінги вже відкрита : https://event.autism.ua/

Мета тренінгів:

  • Забезпечити фахівців та батьків практичними навичками для роботи з дітьми з РАС. Навчити, як підготувати колектив до дитини з особливими освітніми потребами.
  • Навчити, як працювати з учнями в таких кризових ситуаціях, як важка поведінка, насильство, агресія, неприйняття колективом, де є діти з особливими освітніми потребами.

Теми тренінгів:

  • Аутизм. Визначення потреб учня, планування праці та методи в освітніх закладах.
  • Втручання у важких та кризових ситуаціях. Діагностика, правила, етапи та методи роботи в освітніх закладах.

 Організатори тренінгів:

Соорганізатори тренінгівСПД Білан Євгенія Павлівна

Генеральний партнер:

Практичні тренінги за участю фахівців з Польщі. 740573346558c6bd682f90Premier Hotels end Resorts.

Для учасників тренінгів діє знижка на розміщення в готелі Premier Hotel Rus (на 24-25 березня) – 30%.

Увага! Реєстрація учасників  розпочнеться з 15 лютого на сторінці порталу: https://event.autism.ua/

Спікери 

Практичні тренінги за участю фахівців з Польщі. AnnaPyzikiewicz 1

Магістр Ганна Пижикевіч  (А.Pyzikiewicz) – спеціальний педагог. Закінчила Вищу Школу Спеціальної Педагогіки та Основи Психотерапії на факультеті Реабілітації Академії фізичного виховання. Понад 25-ть років працює в інтеграційних класах школи № 69 у Варшаві. Протягом багатьох років співпрацює з Варшавським Центром освітньо-соціальних інновацій і тренінгів, Варшавським Центром перепідготовки вчителів, Фондом Синапсис та Асоціацією Допомоги дітям з прихованими порушеннями. Проводить тренінги для вчителів і батьків в області роботи з дитиною з особливими освітніми потребами. Проводить терапевтичні  заняття  та заняття з  соціалізації  дітей з аутизмом.

Практичні тренінги за участю фахівців з Польщі. DorotaJasinska

Магістр Дорота Ясиньська (Dorota Jasińska) – випускниця Факультету Біології і Наук про землю Університету Марії Кюрі – Склодовської в Любліні, а також аспірантури в області Організації і Управління  освітою у Вищій школі бізнесу ім.Р. Лазарського у Варшаві. Дипломований педагог із багаторічним досвідом роботи. Тренер Асоціації тренерів неурядових організацій. Випускниця Школи Викладачів, має сертифікат вчителя І ступеня колегіуму Wratislaviense. Член правління Польської Асоціації Синдрому Туретта у Варшаві, де, зокрема, проводить консультації та групи підтримки для сімей і хворих. Учасниця Європейської Конференції Синдрому Туретта (ESSTS) в Лондоні (2015 рік). Учасниця  німецьких і норвезьких Національних Асоціацій Синдрому Туретта. Автор публікацій, програм, тренінгів для педагогічних керівників, педагогів, психологів і батьків в області особливих освітніх потреб (Група синдром Туретта, Синдром Аспергера).

Практичні тренінги за участю фахівців з Польщі. KatarzynaPankowska Jurczyk

Доктор Катерина ПанковськаЮрчик (Katarzyna Pankowska-Jurczyk) – Президент Фонду «Підтримка та розвиток», доктор наук з фізичної культури, психолог, закінчила аспірантуру психології кризи і кризових ситуацій, арт-терапевт, сертифікований репетитор, викладач, інструктор, тренер в області психологічного навчання, інструктор з плавання, гімнастики та волейболу, дипломований вчитель. Провела більше 2000 годин тренінгів, в тому числі понад 150 групових та індивідуальних. Також є автором численних публікацій про те, як справлятися у важких і кризових ситуаціях. Брала участь у численних міжнародних проектах. Експерт Ради Європи з професійного розвитку вчителів в рамках Програми Pestalozzi, що просуває погляди, навички і знання у галузі розвитку демократичних суспільств, заснованих на цінностях, таких, як людська гідність, рівність, терпимість. Співпрацює з вищими польськими навчальними закладами, Центром розвитку Освіти, Центром підвищення кваліфікації вчителів. Спеціалізується на проведенні ліквідації аварійних ситуацій в закладах та  установах  освіти.

!!!! В ціну входить тільки оплата послуг спікерів! Витрати на організацію заходу, логістику, розміщення, перебування спікерів та оплату трьох пільгових місць бере на себе Асоціація”CHILD.UA .

Детальна інформація та розклад на сайті https://autism.ua/praktychni-treninhy-za-uchastiu-fakhivtsiv-z-polshchi-anons/

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати