Назад
Поїздка до школи-інтернату міста Щорс 2016

20-21 лютого 2016 року представники Асоціації “Соціальний захист” і 37 волонтерів з київських християнських церков відвідали школу-інтернат у місті Щорс, Чернігівська область, де проживають і навчаються 88 дітей.

Цих дітей виховує саме життя, бо їх батьки були позбавлені права на виховання через прояви соціальної девіації: алкоголізм, шахрайство, розбещений спосіб життя тощо.

Поїздка у Щорсинську школу-інтернат не перша у історії діяльності організації. Волонтери максимально готуються до зустрічі з дітьми, аби присвятити їм якомога більше уваги, розказати щось нове, показати театральну постановку, а також закупити подарунки, продукти харчування та одяг. Щоразу поїздка триває повні 2 дні, за цей час волонтери повністю присвячують себе дітям.

До збору подарунків для вихованців інтернату приєднались і учні київського Гуманітарного Ліцею, котрі передали 88 іменних подарунків та написали листи. Також діти отримали набори шоколадних цукерок, новий спортивний інвентар, соки, печиво, журнали “Професор Крейд”, шкарпетки та рукавички.

В інтернаті проживають діти від 5 до 17 років. Окрім навчання за шкільною програмою, діти займаються футболом, бісероплетінням, а деякі відвідують місцеву секцію з легкої атлетики. Всім необхідним вихованців забезпечують волонтери різних небайдужих організацій, котрі відвідують дітей та привозять корисні подарунки.

Діти зі школи-інтернату мають досить “бойові” характери: кожен вимушений відвойовувати своє місце під сонцем. Та завдяки таким поїздкам, діти все ж стають більш відкритими. Ми маємо надію, що в майбутньому побачимо гарні плоди нашої з вами праці.

IMG_7816  IMG_7900

IMG_7865  IMG_8302

IMG_8018  IMG_8575

Більше фото тут

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати