Назад
Підкоряючи нові горизонти

З 20 по 26 червня 2016р. в Болгарії пройшов на сцені ДМК “Альбатрос”, Св. Костянтин та Єлена XVI  Міжнародний фестиваль-конкурс “Слов’янський вінец”.

Головна мета Фестивалю – дати можливість дітям із країн СНГ та Європи продемонструвати свою майстерність, обмінятися творчим досвідом з іншими учасниками та знайти нових друзів!

Серед учасників – переможці Х фестивалю дитячої творчості “Назустріч мрії” – Аліна Валуйська та Андрій Ковальський. Вже третій рік поспіль переможці фестивалю повертаються з Болгарії з перемогою!

Учасники продемонстрували високий рівень, було багато достойних виступів, та наші діти стали кращими на міжнародному рівні! В котрий раз – не словом, а ділом – наші діти доказали, що Україна – співоча країна, наші діти продемонстрували чудову вокальну підготовку та високий професійний рівень.

Так, юна виконавиця – Аліна Валуйська стала володарем головної нагороди – Гран Прі, Андрій посів перше місце у своїй віковій категорії.

 Щира вдячність організатору фестиваля-конкурсу – Болгарському Туроператору “Турал” за прекрасну можливість представити Україну на фестивалі та відпочити на прекрасному Чорноморському узбережжі Болгарії!

Бажаємо фестивалю процвітання, а нашим переможцям віри в себе та нових творчих успіхів!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати