Назад
ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

Щира вдячність всім хто приєднався до збору коштів на літній відпочинок для дітей-переселенців зі Сходу України, Криму та переможців ІХ Міжнародного благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії», який відбувся в Києві в Міжнародний День захисту дітей!

Дитячий табір на базі гостинного двору «Красна поляна» в самому серці Карпат, неподалік від курорту «Буковель». Затишне селище Поляниця на перетині двох гірських річок Прутець і Богдан.

Саме туди їдуть відпочивати та оздоровлюватись діти-переселенці зі Сходу України та Криму, а також переможці ІХ Міжнародного фестивалю «Назустріч мрії».

шалунишки

Вже з 1 липня 2015 р. хореографічний колектив «Шалунішки» зі школи-інтернату № 4 для слабозорих дітей з передмістя Києва – Пущі-Водиці та хореографічний колектив «Алегро» з комунального закладу «Сокіл» Кіровоградської області поїдуть на літній відпочинок в Карпати. А також друга зміна починається з 13 липня, куди поїдуть наші вожаті (координатори) та 14 дітей-переселенців зі Сходу України.

алегро

Усі котеджі зведено з екологічно чистого зрубу, а саме з карпатської смереки, тож діти дихатимуть свіжістю лісу, навіть не виходячи з номера.

Вид з кожного номера просто захоплює дух!

Діти матимуть змогу насолоджуватися квітучими полонинами, ходити до лісу за ягодами та грибами, купатися в гірських річках та багато іншого.

Чисте повітря, красива природа та український колорит допоможуть дітям позбутися стресу, який вони пережили через трагічні події в Україні, та зміцнити здоров’я.

Проживання у дерев’яних двоповерхових котеджах по 8 осіб. Чотириразове харчування. Спортивні ігри, екскурсії на Говерлу та водоспади, багаття та пісні – все це незабутні враження для дітей.

Тож дякуємо всім хто доклав зусіль, щоб допомогти відправити дітей на літній відпочінок!

Додаткова інформація за тел.:+38(044) 428-57-18

www.iasp.org.ua

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати