Назад
ОЛІЙНИК, KISHE, ОСИПОВ І СТУПКА РАЗОМ З ДІТЬМИ ПРОВЕЛИ «МАСЛЯНУ МИРУ»

У прощену неділю за підтримки МГО «Назустріч мрії» українські зірки разом з дітками провели благодійний захід під назвою «Масляна Миру».

[3_2]

Під одним дахом столичної кав’ярні «Кориця» зібралися діти-сироти з Центру соціальної реабілітації «Моя родина» та небайдужі українські знаменитості: соліст групи «ДіО.фільми» Вадим Олійник, переможець проекту «Голос країни» Ігор Грохоцький, співак Андрій Kishe з дружиною Оксаною і дочками, ресторатори Марат Осипов та Альона Старух, шеф багатьох кулінарних проектів Володимир Ярославський, актор Дмитро Ступка, ведучий і конферансьє Дмитро Оськін, молоді співачки Аліса Мілош і Світлана Соломіна, радіоведучий Кирило Капустін з родиною, продюсер футбольного клубу «Маестро» Владислав Сотников, ведучий Олександр Купідон з дружиною і дочкою, співак YarosLove та інші.

На початку заходу дітки і зіркові гості однією великою дружною командою намалювали чудову картину, що уособлює світ, весну і процвітання.

До слова, ця картина вже виставлена на благодійному аукціоні Талант Energy Fest у Київській фортеці, кошти від її продажу будуть передані на потреби української армії.

[3_3]

Потім дітки і селебрітіз були розділені на дві команди під керівництвом Володимира Ярославського і Марата Осипова, кожна з яких намагалася приготувати якомога більше млинців. У підсумку перемогла, звичайно ж, дружба! Після цього зірки пригостили своїми млинцями з різними смачними начинками всіх гостей «Масляної Миру».

Дуже душевним і емоційним стало завершення «Масляної Миру». Взявшись за руки, дітки і дорослі вийшли на Спортивний майданчик, де вони об’єдналися в одне велике коло і з побажаннями повернення миру і спокою в Україні випустили в небо жовто-блакитні кульки. Нехай буде мир!

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати