Назад
Новини членів Асоціації

Літо ─ найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств, зустрічей, відпочинку та позитивних емоцій, які так необхідні дітям соціально незахищених категорій.

Так, з 21 по 26 червня у селі Лукищина, Полтавської області відбувається наметовий табір для підлітків. Члени Асоціації “Соціальний захист”, команда БФ “Час служити” проводить програму табору спільно з “Kyiv musical mission”. До табору приїхали близько 70 дітей віком від 13 до 17 років із Харкова, Херсона, Дружківки, Жовтих Вод. Це діти із прийомних родин, інтернатів, діти переселенців та із зони АТО, діти із малозабезпечених сімей.

Літній наметовий табір – це 6 днів активного спілкування з природою, нові друзі,  захоплюючі пригоди, безліч цікавих справ та 24 години свіжого повітря.

В програмі табору – купання на річці, спортивні заняття (каное, скеледром, стрільба з лука), дискусії із підлітками на важливі теми, вечірні служіння. Ввечері у дітей є унікальна можливість приготувати вечерю самостійно.

Затишний ліс, неймовірний краєвид, річка  та цікава програма – це саме те, що потрібно для найкращого відпочинку та реабілітації дітей.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати